Βρείτε μας κι εδω

Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Φωτογραφικό υλικό με επιθέσεις "αντιεξουσιαστών" εις βάρος μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..Ο Σαμαράς προεκλογικά δήλωνε ότι θα βγάλει τις κουκούλες από τους τραμπούκους ακροαριστερούς. Μέσα σε 2 μήνες μετράμε ήδη 10αδες δολοφονικές επιθέσεις από τους αλήτες της αναρχοαριστεράς από την οποία θα μας "έσωζε" ο πρωθυπουργός.
Μάλιστα προχθές, στην τελευταία επίθεση στο Ηράκλειο, προσπάθησαν ξεκάθαρα να δολοφονήσουν μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όχι τόσο λόγω του βίαιου ξυλοδαρμού του και του καψίματος της μηχανής του, αλλά διότι είχαν τοποθετήσει σε ερημικό δρόμο σύρμα στο ύψος του λαιμού όπου ευτυχώς ο συναγωνιστής χτυπήθηκε στο στήθος και όχι στον λαιμό όπου θα τον αποκεφάλιζε.

Οι συμμορίτες της ακροαριστεράς πλέον απειλούν όλο τον ελληνικό λαό ότι αν ταχθεί στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα αποτελεί όλος ο κόσμος στόχο τους! Σήμερα λοιπόν κάνουμε την αρχή και βγάζουμε μια "κουκούλα" την ώρα της αγαθοεργίας του.

Πριν λίγους μήνες στα Χανιά υποστηριχτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μόλις έφυγε από το γραφείο μας, δέχτηκε πισόπλατη επίθεση από 40 ακροαριστερούς με ρόπαλα, όπου τον έστειλαν στην εντατική. Στην φώτο ο άνθρωπος την ώρα που πλησιάζει στην πλατεία όπου είχαν συγκέντρωση "αγανακτισμένοι".

Βλέπετε ότι τον "σταμπάρουν" και ο "κοινωνικός αγωνιστής" τον χτυπάει πισόπλατα στο κεφάλι με το ρόπαλο και αμέσως μετά του επιτίθενται και οι υπόλοιποι. Συλληφθέντες; ΜΗΔΕΝ! Ορίστε λοιπόν κ. Δένδια τα τάγματα εφόδου. Σας τους δείχνουμε εμείς... Πράξτε τα δέοντα.


Το άρθρο και οι φωτογραφίες είναι από το blog της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κρήτης
Αποκαλύπτουμε: Βγάζουμε τις κουκούλες No1..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου