Βρείτε μας κι εδω

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Οι «εκλεκτοί ειδικοί» συμβουλεύουν...Να τεθεί τώρα εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, πριν φθάσει στο 20%!Ανάμεσα στις «εκλεκτές» (ο όρος έχει πολλές ερμηνείες, μπορεί ας πούμε να προέρχεται από τον «εκλεκτό λαό») παρουσίες στην άκρως δυσφημιστική –και χωρίς δυνατότητα αντιλόγου- για την Χρυσή Αυγή εκπομπή του πρώην (;) σταλινικού και νυν καθεστωτικού Παύλου Τσίμα, (που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο mega), ήταν και του Jean -Yves Camus (Ζαν-Υβ Καμύ), «ερευνητή και δοκιμιογράφου που εξειδικεύεται στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά», όπως τον είχε παρουσιάσει παλαιότερα η εφημερίδα «Αυγή» σε συνέντευξή του. Και δημοσιογράφου της εβραϊκής εφημερίδας της Γαλλίας «Actualite Juive», όπως δεν τον παρουσίασαν, αλλά είναι…
Ο «ειδικός», λοιπόν, έδωσε την… συμβουλή του προς τους… δημοκράτες των Αθηνών: «Καλύτερα να τεθούν εκτός νόμου τώρα που έχουν 7% παρά όταν θα φθάσουν στο 20%». Μήπως ξέρει κάτι παραπάνω από όλους μας ο «ειδικός», για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής; Μήπως προβλέπει πως στις επόμενες εκλογές θα φθάσουν το 20% και τότε θα είναι πολύ… αργά;

Πάντως, τι κρίμα που οι «δημοκράτες» των Αθηνών δε μπορούν να ικανοποιήσουν τη συμβουλή-απαίτηση του «ειδικού». Δυστυχώς για όλους το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν προβλέπει διαδικασία κήρυξης κομμάτων εκτός νόμου, ούτε κάποιον τρόπο για να εμποδιστεί η συμμετοχή κάποιου κόμματος στις εκλογές, για πολιτικούς λόγους. Τι κρίμα!

Για να δούμε όμως τι είδους "δημοκρατία" πρεσβεύουν όλοι αυτοί: Ανοικτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος απέστειλε ο Benjamin Abtan (Βενιαμίν Αμπτάν), πρόεδρος του «Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος» (EGAM), με την οποία απαιτεί δημοκρατικότατα την αποπομπή (!!!) της συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια από το Συμβούλιο της Ευρώπης , επειδή είναι «ναζί»!!!

Ιδού τι αναφέρει η επιστολή, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Με αφορμή τη συμμετοχή της κας Ελένης Ζαρούλια στην ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία, που συμμετέχει στις εργασίες της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος (EGAM), στην επιστολή του, την οποία κοινοποίησε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού στο Στρασβούργο, χαρακτηρίζει τη «Χρυσή Αυγή» νεοναζιστικό κόμμα και «ντροπή για την Ελλάδα και την Ευρώπη».
Υποστηρίζει δε ότι, η ευθύνη της αποδοχής της συμμετοχής της Ελένης Ζαρούλια στην ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ανήκει αποκλειστικά στον Έλληνα πρωθυπουργό που, όπως διευκρινίζει, θα μπορούσε να παρέμβει, ώστε σ' αυτήν την κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία να συμμετέχουν μόνο βουλευτές από δημοκρατικά κόμματα.

Η «Χρυσή Αυγή» δεν είναι ένα κόμμα όπως τ' άλλα, σημειώνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος και η συμμετοχή της γυναίκας του αρχηγού του νεοναζιστικού αυτού κόμματος σε μία κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία, αποτελεί όνειδος για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη.

Στην συνέχεια ο κ. Αμπτάν, αναφέρεται σε ρατσιστικές δηλώσεις της κας Ζαρούλια, ναζιστικούς χαιρετισμούς του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, βιαιότητες που διαπράττονται από τα μέλη αυτού του κόμματος με τη συμμετοχή βουλευτών, εναντίον μεταναστών και δημοκρατικών Ελλήνων πολιτών και συσχετίζει αυτά τα γεγονότα, με τ' αντίστοιχα που έχουν συμβεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και σηματοδοτούν, όπως υπογραμμίζει, την επικινδυνότητα της ανόδου του νεοφασισμού στην Ευρώπη.

Καλεί δε τον Έλληνα πρωθυπουργό, να αποκλείσει από τη σύνθεση της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, τόσον την Ελένη Ζαρούλια όσον και τους υπόλοιπους βουλευτές της «Χρυσής Αυγής».

Εδώ, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας, πως ο συγκεκριμένος «εκλεκτός» κύριος Βενιαμίν που τους χαρακτηρίζει «ντροπή και όνειδος για την Ελλάδα και την Ευρώπη», είναι και πρόεδρος της «Γαλλικής Ένωσης Εβραίων Φοιτητών» και μεταξύ αυτών των «εκλεκτών» της «εκλεκτής φυλής» που απέστειλαν κείμενο με τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες εβραίοι» την επομένη της εκλογικής επιτυχίας της Χρυσής Αυγής…

Αντίοχος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου