Βρείτε μας κι εδω

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

“Δεν πτωχεύσαμε στις 16 Νοεμβρίου. Έχουμε πτωχεύσει από τις 17 Νοεμβρίου 1973”Η απάντηση της Χρυσής Αυγής και οι «εορτασμοί» της για την «επέτειο του πολυτεχνείου» ήταν οι συγκεντρώσεις για διανομή τροφίμων στους δοκιμαζόμενους Έλληνες σε πολλά σημεία της χώρας. Στην Αθήνα μια μαζική διανομή έγινε στα Νότια Προάστια με επιμέλεια της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων και μια δεύτερη διανομή έγινε στα Βορειοδυτικά προάστια με επιμέλεια της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων.

Εκατοντάδες συμπατριώτες μας που πλήττονται από τα αντιλαϊκά μέτρα της συγκυβέρνησης και του μνημονίου ήρθαν στη διανομή τροφίμων βρίσκοντας μια προσωρινή ανακούφιση.

Στην διανομή που έγινε στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων, οι συγκεντρωμένοι Έλληνες ήσαν περισσότεροι από κάθε άλλη ανάλογη διανομή τροφίμων στην περιοχή. Σε αυτούς απευθύνθηκε με λόγια συμπαράστασης και με αγωνιστικό παλμό ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν πτωχεύσαμε στις 16 Νοεμβρίου του 2012 όπως χαρακτηριστικά είχε προαναγγείλει ο αρχιψεύτης της συγκυβέρνηση, αλλά έχουμε «πτωχεύσει» σαν χώρα από τις 17 Νοεμβρίου 1973. Για να καταλήξει χαρακτηριστικά ότι η Χρυσή Αυγή είναι η Ελλάδα που αγωνίζεται, η Χρυσή Αυγή είναι η Ελλάδα και η Ελλάδα θα νικήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου