Βρείτε μας κι εδω

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Άγριο ξύλο Ρομά στην περιοχή της Ηλείας - BINTEO

Οι επιθέσεις Ρομά σε αστυνομικούς αποτελούν μια δραματική καθημερινότητα για τη χώρα. Συγκεκριμένα, με αφορμή τον εμπρησμό ενός αυτοκινήτου από νεαρό ρομά στην περιοχή Τραγανού του νομού Ηλείας, η αστυνομία και η πυροσβεστική παρενέβη και προχώρησε στην σύλληψη του εν λόγω δράστη.
Παρά ταύτα, οι οικογένειες ρομά είχαν... αντίθετη άποψη με αποτέλεσμα να επιτεθούν με καδρόνια, ξύλα και σίδερα κατά του κέντρου κράτησης της Πυροσβεστικής, όπου ο δράστης κρατούνταν για προανάκριση.
Η κατάσταση έγινε εκρηκτική, καθώς οι ρομά προέβησαν σε μάχες σώμα με σώμα και έτσι στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΔΙ.Α.Σ, αστυνομικοί της Ασφάλειας, ακόμα και ειδικοί φρουροί. Αυτή είναι η «τάξη» που έχει επιβάλλει στη χώρα ο κ. Δένδιας, ενώ μπορούμε να πούμε ότι όλα είναι «υπό έλεγχο». Στην Ελλάδα του σήμερα που ρημάζεται κυριολεκτικά από τους λαθρομετανάστες, καθένας τους είναι ικανός να δημιουργήσει το χάος και φυσικά να θέσει σε κίνδυνο την ανύπαρκτη έννομη τάξη αλλά και την ζωή των πολιτών, καθώς δεν κωλύεται να επιτεθεί ακόμα και στα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου