Βρείτε μας κι εδω

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Βασικός και μόνος "χρηματοδότης" της Χρυσής Αυγής ειναι η εθελοντική προσφορά εργασίας των συναγωνιστών της, που έχουν εμπιστοσυνη στην ηγεσία και στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής

Εγκαλεί τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο "χορτάτος" απο κυβερνητικό χρήμα κ. Τζαμτζής, για τις προτάσεις μας για περικοπή των μισθών των βουλευτών αλλά και των χρηματοδοτήσεων των κομμάτων τα οποία απολαμβάνουν την χλιδή που τους προσφέρουν τα χρήματα του στερημένου και εξαθλιωμένου Ελληνικού Λαού, που δέχεται το ένα εξοντωτικό μνημόνιο μετά το άλλο. 

Είπε χαρακτηριστικά: "Φαίνεται πως εσείς στην Χρυσή Αυγή ή είστε πλούσιοι ή έχετε από πίσω σπόνσορες και σας τα ακουμπάνε". 

Αγνοεί ο κ. Τζαμτζής πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει κανένα "σπονσορα". 
Βασικός και μόνος "χρηματοδότης" της ειναι η εθελοντική προσφορά εργασίας των συναγωνιστών της, που έχουν εμπιστοσυνη στην ηγεσία και στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. 

Εμπιστοσύνη που εχουν απωλέσει πλέον και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και το σύνολο των απο-κομμάτων που είχαν σπόνσορες την Siemens και άλλες μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες. 

Κύριε Τζαμτζή, "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου