Βρείτε μας κι εδω

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Όταν λέμε πως όλα τα κουρέλια της Πολιτικής ζωής μαζεύτηκαν στον (Τ)ΣΥΡΙΖΑ, ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν υπερβάλλουμε... Είναι γλυκιά η μάσα...

Στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο σαββατοκύριακο θα παραστεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb, η Λούκα Κατσέλη, πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και συνιδρυτής (μαζί με τον Χ. Καστανίδη) του κόμματος της «Κοινωνικής Συμφωνίας».
Κατά τις πληροφορίες μας, η Λ. Κατσέλη και θα παραστεί και θα μιλήσει στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιείται για να προετοιμάσει τις διαδικασίες για την μετεξέλιξή του σε ενιαίο κομματικό φορέα, πολυτασικό, σε συνέδριο που θα διεξαχθεί την άνοιξη.

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο, αποφασιστικό στάδιο ένταξης της Λ. Κατσέλη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουν προηγηθεί πολύμηνες συζητήσεις της, καθώς και άλλων στελεχών της «Κοινωνικής Συμφωνίας» (όχι ωστόσο του Χ. Καστανίδη) με το κόμμα της Αριστεράς, στην κατεύθυνση συνεργασίας και –στη συνέχεια- ένταξηςσε αυτό. Άλλωστε άτυπα αλλά ουσιαστικά στις εκλογές του Ιουνίου η Λ. Κατσέλη είχε στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μαζί της στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ θα παρευρεθούν και άλλα στελέχη προερχόμενα απ’ το ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτές, συνδικαλιστές, στελέχη απ’ την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, τις τελευταίες μέρες ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλου, ο Στ. Αγγελούδης, προσέγγισε και βολιδοσκόπησε στελέχη του περιβάλλοντος της Λ. Κατσέλη ζητώντας να μην συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ η πρώην υπουργός και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που έχει προγραμματιστεί για τον Φλεβάρη.

Ωστόσο η απάντηση απ’ τη μεριά της κ. Κατσέλη ήταν αρνητική.

Να επισημάνουμε τέλος, ότι είναι πολύ πιθανό στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ να παραστούν και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία την τελευταία περίοδο έχουν αποστασιοποιηθεί ή αποχωρήσει ή διαγραφεί…

Πηγή: newsbomb.gr

1 σχόλια:

 1. Μερικές επισημάνσεις:
  1. Γυρολόγος δεν είναι κάποιος που παραμένει πιστός στις θέσεις και τις απόψεις του όταν το "κόμμα του " κάνει κωλοτούμπες
  2. Κάποια στιγμή θα πρέπει και στην Ελλάδα τα κόμματα να πάψουν να είναι μαγαζιά κρατικοδίαιτων στελεχών και να γίνουν φορείς λαϊκής εκπροσώπησης . Ποιούς εκπροσωπεί σήμερα το ΠΑΣΟΚ ?
  3. Η Κατσέλη αν ήθελε , θα είχε ήδη ενταχθεί και κατέβει ως Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ . Αντίθετα επιμένει με την Κοινωνική Συμφωνία για την επικράτηση πολιτικής διεξόδου από την κρίση και την συγκρότηση ενός αξιόπιστου κοινωνικού μετώπου ανατροπής.
  4. Είμαι περίεργος πόσοι από όσους «κράζουν» με ευκολία την Κατσέλη, έχουν κάνει υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου Κατσέλη για να σώσουν το σπίτι τους….
  Πολύ καλημέρα σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή