Βρείτε μας κι εδω

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Ξεσαλώνουν τα ορφανά του Στάλιν


Αλέκα Παπαρήγα: Η βουλή είναι φυλακή! Άρα και οι κουκουέδες που τη φυλάνε είναι… δεσμοφύλακες!
Τώρα που είναι επί θύραις η ψήφιση του Μνημονίου 3, βρήκε την ώρα το καταρρέων ΚΚΕ να καταθέσει πρόταση νόμου «για την κατάργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης»! Πρόκειται βέβαια για μια απελπισμένη προσπάθεια για τη δημιουργία εντυπώσεων και την διάσωσή του. Και η Παπαρήγα, στην απέλπιδα προσπάθειά της να εμφανίσει το καθεστωτικό κόμμα της ως… αντισυστημικό, συνόδεψε την παρουσίαση της πρότασης νόμου με ξεχασμένες επαναστατικές κορώνες για το κοινοβούλιο που είναι… φυλακή και για… ανατροπή του συστήματος! Ιδού οι πλήρεις… επαναστατικές δηλώσεις της Παπαρήγα:

«Αργά ή γρήγορα το αστικό κοινοβούλιο θα αποδειχθεί για τον λαό ότι δεν είναι ο ναός της Δημοκρατίας, αλλά κυριολεκτικά μια φυλακή. Το γεγονός πως η πρόταση δεν τέθηκε σε ψηφοφορία ούτε και θα τεθεί, με ερμηνεία του Συντάγματος ότι δεν πρέπει να παίρνονται στη Βουλή αποφάσεις που ανεβάζουν το δημοσιονομικό κόστος, αποδεικνύει ότι το Κοινοβούλιο -που εμείς το λέμε αστικό- έχει θωρακιστεί με πάρα πολλούς τρόπους και συνταγματικά και με νόμους, ούτως ώστε οι αποφάσεις που παίρνονται να μην δημιουργούν ρωγμές στα τείχη και στα βάθρα του συστήματος. Ο λαός πρέπει, ανατρέποντας τη δικτατορία των μονοπωλίων, να δημιουργήσει γνήσιους λαϊκούς θεσμούς, με βουλευτές και αντιπροσώπους οι οποίοι εκφράζουν τη λαϊκή εξουσία και δεν είναι υπηρέτες -είτε από τη θέση της διακυβέρνησης, είτε από τη θέση της αντιπολίτευσης- του σάπιου κοινωνικού συστήματος που ζούμε. Ας τα βλέπουν αυτά, τα κόμματα εκείνα τα οποία το πολύ που βλέπουν για τον λαό είναι να οργανώνει μια διαδήλωση, ένα κίνημα για να αλλάζει τον κυβερνητικό μηχανισμό και το κυβερνητικό προσωπικό και όχι για να ανατρέψει το ίδιο το σύστημα».

Μετά, λοιπόν, απ’ αυτές τις ευθέως αντικοινοβουλευτικές δηλώσεις της Παπαρήγα, περιμένουμε να ακούσουμε και να διαβάσουμε αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις πολιτικάντηδων και μεγαλοδημοσιογράφων, για την «επικινδυνότητα» του ΚΚΕ, που «απειλεί ευθέως τη δημοκρατία», που «απειλεί με ανατροπή της» και με «επιβολή δικτατορίας» κ.τ.λ. Όσα δηλαδή ακούστηκαν και γράφτηκαν για διάφορες κατά καιρούς δηλώσεις του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής.

(ΥΓ) 1: Φυσικά, όλοι οι σύντροφοι των ΜΜΕ και οι πολιτικοί συνεταίροι της Παπαρήγα, του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, κατανοούν το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζει το ΚΚΕ και το ότι πρέπει που και που να πετάει και καμιά… επαναστατική παρόλα για να μη λακίσουν οι πελάτες. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να χιμήξουν στο ΚΚΕ.

(ΥΓ) 2: Αλέκα, εφόσον «η βουλή είναι φυλακή», άρα και οι ροπαλοφόροι μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ που τη φυλάνε όποτε μυρίζει μπαρούτι (δίκην Κοζάκων στα Χειμερινά Ανάκτορα) είναι… δεσμοφύλακες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου