Βρείτε μας κι εδω

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Αποσυντίθεται το ΠΑΣΟΚ, οι υπόλοιποι παίρνουν σειρά!


Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στους βουλευτές που δεν ψήφισαν τον νέα μέτρα ο Ευ. Βενιζέλος, την ώρα που το κόμμα εισέρχεται σε φάση... επιβίωσης, καθώς μετά τις 6 διαγραφές της Τετάρτης ήρθε και η ανεξαρτητοποίηση Ανδρουλάκη να οδηγήσει την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στους 26 βουλευτές.
Παράλληλα, πληθαίνουν οι φωνές εντός του Κινήματος, όπου όλοι τα έχουν με όλους...
Κύκλοι της Ιπποκράτους τονίζουν ότι, οι βουλευτές που δεν ψήφισαν και ο κ. Βενιζέλος τους έθεσε εκτός Κ.Ο., είναι αυτονόητα και εκτός ΠΑΣΟΚ.
Η μόνη σχέση που μπορούν να έχουν με την Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, αναφέρουν, είναι η προσωπική τους επιλογή να υποβάλουν αίτηση εγγραφής τους στην Τοπική Οργάνωση της περιοχής τους.
Συγκεκριμένα, εκτός ΠΑΣΟΚ τέθηκαν οι: Μ. Μπόλαρης, Α. Γκερέκου, Μ. Κασσής, Γ. Κουτσούκος, Θ. Παραστατίδης και Κ. Σκανδαλίδης.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ο Κ. Σκανδαλίδης είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να είναι πλέον Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ.

Πυρά κατά του Κ. Σκανδαλίδη, μέσω Twitter, εξαπέλυσε και ο Θ. Πάγκαλος: "Συγχαρητήρια Κώστα μου. Πάντα ήσουν μ' αυτούς που έπρεπε, γλίστραγες με ευκολία. Καλές ψηφοθηρίες, όπου κ αν βρεθείς", γράφει.

Θέμα Ανδρουλάκη

Διαφορετική είναι η στάση του κ. Βενιζέλου απέναντι στον Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ, αλλά ψήφισε τον εφαρμοστικό νόμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου