Βρείτε μας κι εδω

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Απαγόρευσαν την οδήγηση σε γυναίκες οι ισλαμοφασίστες “εξεγερμένοι” της Συρίας!!! Αυτούς αναγνωρίζει η δύση, η τρικομματική κυβέρνηση, ο (Τ)ΣΎΡΙΖΑΚατά τα άλλα...Δημοκρατία...


Είναι απολύτως γελοίο στην βουλή των Ελλήνων να ψηφίζονται νόμοι περί ισότητας των δύο φύλων και από την άλλη να αναγνωρίζονται οι ισλαμοφασίστες ως συνομιλητές. Εντάξει, είπαμε ο Παπανδρέου είναι φιλαράκι του Σόρος. Οι υπόλοιποι κρετίνοι της βουλής, είναι όλοι “πιασμένοι” (νευροκαβαλίκεμα εννοούμε…);
Καλώς ήρθατε στη «Δημοκρατία» του FSA!
Των δολοφόνων που αναγνώρισαν ΟΛΟΙ οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης-υπάλληλοι τραπεζιτών, το ΝΑΤΟ, φυσικά η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και για να δέσει η κομπόστα ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖA.
Στην «Ανακοίνωση Απαγόρευσης Οδήγησης Τροχοφόρων από τις γυναίκες» που εξέδωσαν οι «εξεγερμένοι Επαναστάτες» του «Ελεύθερου Συριακού στρατού» και τα «Μεταβατικά Συμβούλια» στο Χαλέπι, επισημαίνεται:
“Οποίες γυναίκες παραβιάζουν την εντολή θα προσάγονται και το υπόλοιπο της ποινής θα επιβάλει η «Επιτροπή Προώθησης της Αρετής»”.
Δεν είναι ανακοίνωση της Αλ Κάϊντα! Είναι ανακοίνωση αυτών που υποστηρίζουν οι Δυτικοί, που θα ανατρέψουν τον άπιστο “δικτάτορα” Assad και θα φέρουν τη “Δημοκρατία” στη Συρία!
Αλλά «δημοκρατία» με σαρία και…
Αλ Κάιντα!
Επισυναπτόμενη η ανακοίνωση για όποιον γνωρίζει Αραβικά!

(Οι πληροφορίες από το Sibilla)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου