Βρείτε μας κι εδω

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Δραστηριότητες της Τ.Ο. Βορείων ΠροαστίωνΤην Κυριακή 4 Νοεμβρίου η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποίησε ενημερωτική εκστρατεία στην περιοχή του Αμαρουσίου. Οι Συναγωνιστές από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στο Μαρούσι, όπου επί ώρες μοίρασαν ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής στον κόσμο, ο οποίος μας υποδέχτηκε με θέρμη.

Η πορεία των Χρυσαυγιτών πέρασε από όλες τις πλατείες του Αμαρουσίου και κατέληξε στο Μνημείο των Πεσόντων του Αμαρουσίου το 1821, όπου ψάλθηκε ο Εθνικός Ύμνος προς Τιμήν Αυτών που έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα.Την επόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία μας από την Συναγωνίστρια, Αγγελική Γεννατά, σχετικά με τα μέτρα που έχουν ήδη υπερψηφιστεί και για όσα σχεδιάζουν εναντίον του Ελληνικού Λαού η τρόικα και οι εγχώριοι εντολοδόχοι της. Ο κόσμος είχε γεμίσει από νωρίς τους χώρους των γραφείων, δείχνοντας μας ότι τα γραφεία μας αποδεικνύονται μικρά για να φιλοξενήσουν την δυναμική της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια.

Μετά την κατατοπιστικότατη ομιλία – ενημέρωση υπήρξαν ερωτήσεις επί του θέματος από το κοινό, παρουσία και της Βουλευτή Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια.

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 21:00
Τηλ: 6947585070

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου