Βρείτε μας κι εδω

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...!!!...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ "ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ...!!!!

Δεν έχει προηγούμενο η συμπεριφορά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που χθες σταμάτησαν στην Σόλωνος και την Ακαδημίας αστυνομικούς της Ασφάλειας και αφού προέβησαν σε έλεγχο των στοιχείων τους, ανήρτησαν φωτογραφίες τους στον ιστότοπο left.gr δημιουργώντας τους σοβαρότατα προβλήματα !
Έδειξαν έτσι το πραγματικό πρόσωπο της Αριστεράς. Το πρόσωπο του χαφιέ που απειλεί και στοχοποιεί Έλληνες...Πρόκειται για καταφανή αντιποίηση αρχής την οποία διέπραξαν οι βουλευτές Μ. Μπόλαρη, Π. Τατσόπουλος, Ειρ. Αγαθοπούλου, Απ. Αλεξόπουλος , Δ. Τσουκαλάς, Β. Διαμαντόπουλος, Κ. Ιγγλέζη και Χρ. Μαντάς μαζί με άλλα μέλη και δικηγόρους του Τσίπρα!Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί προσπάθησαν να εξηγήσουν ότι οι φωτογραφίες και οι αποκαλύψεις των στοιχείων τους θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων και θα θέσουν σε πολλαπλό κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.


ΈΚΑΝΑΝ ΌΜΩΣ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ... ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ. ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ" ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ;;;;;...


Σ.Σ. Εννοείται πως αν κι έχουμε την διεύθυνση του συγκεκριμένου video ΔΕΝ το αναρτούμε για να μην συμμετέχουμε στη ηλιθιότητα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν και για το λάθος των αστυνομικών που ΔΕΝ συνέλαβαν τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να τους εκθέσουμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου