Βρείτε μας κι εδω

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Απάντηση στα ανυπόστατα ψεύδη του ΚΚΕ για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ ΛαγκαδάΤην Τετάρτη 07/11 την ημέρα που ψηφίζονταν τα αντεθνικά μέτρα στην βουλή ομάδα ατόμων της ΚΝΕ πραγματοποίησαν αφισοκόλληση ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο ΕΠΑΛ του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Έξω από το δημόσιο σχολείο, όπου απαγορεύονται οι πολιτικές δράσεις, η παραπάνω ομάδα συναντήθηκε με δύο νεαρούς συναγωνιστές μας, οι οποίοι τους ζήτησαν να μην κολλούν τέτοιου είδους θέματα έξω από το σχολείο διότι ο χώρος δεν ενδείκνυνται για πολιτικές δράσεις.

Η απάντηση των στελεχών της ΚΝΕ ήταν άμεση και ‘’δημοκρατική’’, επιτέθηκαν στους συναγωνιστές μας, με τα κοντάρια που κρατούσαν, ενώ στο χώρο προσήλθαν και άλλοι ‘’δημοκρατικοί’’ πολίτες, διοργανώνοντας συλλαλητήριο οπερέτα για τους κινδύνους που διατρέχει η δημοκρατία από τον ‘’φασισμό’’ στον Λαγκαδά.

Τα υπόλοιπα που αναφέρουν για μαχαίρια και πιστόλια σε σχετική ανακοίνωση τους ανήκουν στην ζωηρή φαντασία κάποιων θερμοκέφαλων που θέλουν να δείξουν για μια ακόμη φορά πως ‘’μάτωσαν’’ μαχόμενοι για τον πατέρα Στάλιν.

Παραθέτουμε την αφίσα αδιάψευστη απόδειξη του αγώνα που κάνουν τόσοι ‘’δημοκρατικοί’’ πολίτες, όταν όλο τους το πρόβλημα στην παρούσα κατάρρευση της χώρας είναι ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου