Βρείτε μας κι εδω

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Επιτυχημένη, παρά την δυνατή βροχή, η Πολιτική Ομιλία του Ηλία Παναγιώταρου στην Τ.Ο. Αν.Αττικής


Στο πλαίσιο της Ιδεολογικής ενημέρωσης και κατάρτισης των μελών και στελεχών των Τ.Ο. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μέλη του κόμματος, μέλη της Κ.Ε. και του Πολιτικού Συμβουλίου, επισκέπτονται τις Τ.Ο. ανοίγοντας γόνιμο διάλογο, αναλύοντας την ειδησεογραφία αλλά και την εμπειρία που αποκομίζει το Κίνημα από την εκπροσώπηση του στην Βουλή των Ελλήνων.
Αυτός είναι ο πλέον άμεσος και ειλικρινής διάλογος του Κινήματος με τους διψασμένους για προοπτική και Ελπίδα Πολίτες, δεδομένου του αποκλεισμού της φωνής μας από το Εθνικό Δίκτυο των ιδιωτικών αλλά και των δημόσιων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.

"Ένα πολύ καλοστημένο δίκτυο έχει εξαπλωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.
Το λαθρεμπόριο μαϊμού προϊόντων με πωλητές λαθρομετανάστες ανθίζει στις παραλίες, στα πεζοδρόμια, στις λαϊκές και όλες οι αρμόδιες αρχές, με πρώτη την αστυνομία, κλείνουν τα μάτια.Γιατί; Γιατί θησαυρίζουν τα κυκλώματα του παρεμπορείου και των λαθρομεταναστών και μαραζώνει το ελληνικό εμπόριο, και φυσικά τα κέρδη τους τα βγάζουν στο εξωτερικό...διαλύοντας την ελληνική οικονομία. Δεν βλέπουμε την αριστερά να την νοιάζει το "λαθρομεταναστευτικό κεφάλαιο" και να ζητάει την πάταξη του..."
Έτσι ξεκίνησε την προγραμματισμένη του ομιλία το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Βουλευτής Β' Αθήνας, Ηλίας Παναγιώταρος, στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής την Πέμπτη 29/11, παρουσία μελών, φίλων και στελεχών του Κινήματος. (Στην πάνω φωτογραφία, διακρίνεται το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Βουλευτής Β' Αθήνας Γιώργος Γερμενής.)

" Όσους συνοριοφύλακες τοποθετήσει ο κ. Δένδιας στα σύνορα, όσα στελέχη της FRONTEX και αν είναι μαζί τους δεν μπορούν να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση. Τα σύνορα είναι ανοικτά όλες αυτές οι κινήσεις γίνονται μόνο για επικοινωνιακούς λόγους για να κοροϊδεύουν τον απλό λαό."
Και δεν είναι μόνο αυτό ερχόμενοι αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα εγκληματούν (παραεμπόριο, ληστείες, δολοφονίες κλπ) και αποκτούν δικαιώματα, εργασιακά, περίθαλψη κλπ, ενώ αντίστοιχα μειώνονται οι κοινωνικές παροχές για τους πολίτες του Κράτους που πληρώνουν εισφορές, φόρους και ειδικά σήμερα σφαγιάζονται."

"Ο  ΔΑΝΔΗΣ αρμόδιος υπουργός κ. ΔΕΝΔΙΑΣ, μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών είπε: «το Δουβλίνο ΙΙΙ που αναμένεται να κλείσει στο τέλος του χρόνου διατηρεί το στοιχείο ευθύνης για την χώρα πρώτης εισδοχής μεταναστών που υπήρχε και στην συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ και που δημιούργησε ανυπέρβλητα προβλήματα για την Ελλάδα» και πρόσθεσε πως « το κείμενο της νέας συνθήκης δεν περιέχει κανένα επωφελές αντάλλαγμα για την Ελλάδα… οι αποφάσεις αυτές είναι προϊόν θλίψης και στεναχώριας».

Ως μόνο παράθυρο αισιοδοξίας – σύμφωνα με τον υπουργό – είναι η δημιουργία κοινού μετώπου των χωρών του Νότου προκειμένου να «διαμορφωθεί ένα ισχυρό μπλόκ κατά της νέας συνθήκης».
Δεν μας εξήγησε όμως, γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να ζητήσει ανταλλάγματα.
Δεν εξήγησε γιατί είμαστε αναγκασμένοι να υπογράψουμε την απαράδεκτη αυτή συνθήκη στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν οι ελληνικές ανησυχίες.
Δεν εξήγησε γιατί η Ελλάδα, η οποία βρίσκεται ήδη κάτω από το καθεστώς κατοχής από εκατομμύρια αλλοδαπούς, πρέπει να υποκύψει και να συμφωνήσει με μια συνθήκη που μόνο το χάος και την ανασφάλεια θα φέρει στην κοινωνία.

Είναι πραγματικά άξιο απορίας γιατί προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις εκφράζοντας μόνο ελπίδες και ψήγματα αισιοδοξίας χωρίς να προτείνει απολύτως τίποτα για μια κατάσταση η οποία πια έχει ξεφύγει εντελώς από κάθε έλεγχο."

Στην συνέχεια της ομιλίας του παρέθεσε στοιχεία για το πόσο κοστίζουν στην Ελληνική οικονομία οι λαθρομετανάστες:
7 δισ. ευρώ κοστίζει η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. (Βάσει στοιχείων του πρώην Υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου Φεβ 2011).

12 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που φεύγει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής τους. (Τράπεζα της Ελλάδας). Έχουν φύγει πάνω από 300 δις. τα τελευταία 15 έτη.

9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από μετανάστες λαθραίους και μη. (Υπουργείο Ανάπτυξης)

Μόνο το άμεσο οικονομικό κόστος δηλαδή της λαθρομετανάστευσης ανέρχεται ετησίως στο ποσό των 28 δις ευρώ! (τουλάχιστον 13% του ΑΕΠ). Βέβαια για να συμπληρώσουν αυτό το ποσό οι κυβερνώντες θα γδάρουν τους Έλληνες πολίτες.

Αφού λοιπόν προκαλούν τέτοια ζημιά στην οικονομία της χώρας βλέπουμε τώρα και λαθρομετανάστες να κάνουν πορείες διαμαρτυρίας."


Ο Ηλίας Παναγιώταρος έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:"Πρέπει να καταλάβουμε, εμείς οι απλοί πολίτες, ότι δεν είναι προοδευτικός αυτός που θέλει σώνει και καλά τους λαθρομετανάστες εδώ, χάριν της «πολυπολιτισμικότητος» και ότι η αποστολή στην Ελλάδα τόσων εκατομμυρίων λαθρομεταναστών (1,5- 2 εκατ μέχρι σήμερα) σκοπό έχουν αφενός την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας και αφετέρου να γίνει η Ελλάδα το Πακιστάν και η Νιγηρία της Ευρώπης όπου θα δουλεύουν με μισθούς πείνας, στις υπό δημιουργία Ε.Ο.Ζ., λαθρομετανάστες και εξαθλιωμένοι έλληνες πολίτες, που δεν θα μπορούν να σηκώσουν κεφάλι.
Οι πολιτικοί μας δυστυχώς, έχουν πουλήσει εμάς και την Πατρίδα μας. Εμείς κάτι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να σταματήσει η λαθρομετανάστευση που απειλεί την Ελλάδα. Πρέπει να αφήσουμε τους καναπέδες. Η Πατρίδα μας χρειάζεται όρθιους και μαχητικούς..."


Η εκδήλωση έκλεισε με τον ψαλμό του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου