Βρείτε μας κι εδω

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: "ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ... ΑΥΤΟ ΣΚΟΡΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ!"

Στην περιφέρεια Αττικής, η μαζική ανεργία, (η διάλυση του παραγωγικού ιστού) τα εκρηκτικά περιβαλλοντικά προβλήματα και η ανυπαρξία μεγάλων και μικρότερων έργων είναι η πρόκληση στην οποία απαντά ευχαρίστως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!
Ο κ. Σγουρός και οι διαπιστώσεις του, αλλά και οι μεθοδεύσεις του στην διαχείριση των απορριμμάτων έχει κάνει την χωματερή Άνω Λιοσίων – Φυλής μια υγειονομική βόμβα για όλη την Αττική. Η ανυπαρξία εκτέλεσης μεγάλων έργων στην Αττική, η έλλειψη βιολογικών καθαρισμών στους δήμους της Ανατολικής Αττικής, το ξεπούλημα του Ελληνικού, με την ένοχη σιωπή της Περιφέρειας, θαναι πρόκληση στον προγραμματισμό μας.
Ο Ασπρόπυργος, όπως και η ευρύτερη περιοχή του Θριάσιου Πεδίου (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, μέχρι τα Μέγαρα) είναι από τις πιο υποβαθμισμένες στην Ελλάδα. Στην περιοχή του Θριασίου είναι εγκατεστημένες εκατοντάδες βιομηχανικές μονάδες.
Θα αξιοποιήσουμε ΆΜΕΣΑ το ανθρώπινο δυναμικό και τις όποιες υποδομές βρούμε, με την αξιοποίηση των οποίων μπορεί ταχύτατα να επιτευχθεί ανάπτυξη, αντιστρέφοντας άρδην την εικόνα κατάρρευσης που εμφανίζει σήμερα η Αττική στο σύνολό της.
Το διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης που θα προτείνουμε, θα απαντά ταυτόχρονα τόσο στα περιβαλλοντικά όσο και στα προβλήματα της απασχόλησης. Για να υπάρξει απασχόληση θα χρειαστεί να “αναστηθεί” ο δευτερογενής και ο τριτογενής τομέας της οικονομίας, επιλεκτικά και ο πρωτογενής, όμως αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί να γίνει με υλικά άλλων δεκαετιών. 
Θα ενισχύσουμε τον τριτογενή τομέα, ως παράγοντα οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Η Αθήνα αδειάζει από Έλληνες επιχειρηματίες και κατοίκους. Αυτό σταματά από την επόμενη μέρα. Όσο για την υποβάθμιση του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας, η αντιμετώπιση του οποίου προσκρούει στην κατάτμηση αρμοδιοτήτων σε πληθώρα φορέων, στην έλλειψη του μεταξύ τους συντονισμού αλλά και στην ανεπάρκεια ελεύθερων χώρων, ότι λύνεται με το καλό, λύνεται, για όλα τα άλλα, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι πάντα νόμιμοι.
Για τους υπόλοιπους τομείς επιγραμματικά, έχουμε επικεντρώσει πως τα μεγάλα ζητήματα είναι τα εξής: - Βελτίωση της κυκλοφορίας και δημιουργία εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης - Ενίσχυση των κοινωνικών δομών, χωροθέτηση διαδημοτικών νεκροταφείων - Επεκτάσεις και βελτιώσεις δικτύων (αποχέτευσης, ομβρίων, κλπ) - Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και επεκτάσεις ελεύθερων χώρων - Προστασία των ορεινών όγκων και των περιαστικών αλσών - Αξιοποίηση ολυμπιακών εγκαταστάσεων - Ανάπλαση παραρεμμάτιων περιοχών και προστασία υφιστάμενων χώρων πρασίνου - η κυκλοφοριακή συμφόρηση στους βασικούς οδικούς άξονες (Λεωφόροι Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης) και ο εξαιρετικά χαμηλός βαθμός ασφάλειας, - η αντιπλημμυρική προστασία - η προστασία του Υμηττού, Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ!
Η Δυτική Αθήνα χαρακτηρίζεται από υψηλά ποσοστά ανεργίας, ιδίως των γυναικών και των νέων, από φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού, από συγκέντρωση οικονομικών μεταναστών, από έλλειψη σε έργα υποδομής, από την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος και την υποβάθμιση περιοχών όπου υπάρχει βιοτεχνική δραστηριότητα. 
Το Αιγάλεω & το Ποικίλο Όρος, το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» αποτελούν πνεύμονες πρασίνου για τη Δυτική Αθήνα και είναι επιβεβλημένη η προστασία και η ποιοτική αναβάθμισή τους. 
Tα στρατόπεδα Χαϊδαρίου και Αγ. Αναργύρων στην καρδιά του αστικού ιστού πρέπει να απομακρυνθούν και να αποδοθούν προς χρήση στην τοπική κοινωνία. Για την κυκλοφοριακή βελτίωση της περιοχής απαιτούνται σημαντικά συγκοινωνιακά έργα, όπως είναι η διάνοιξη της Λ. Θηβών, η επέκταση του μετρό, η κατασκευή χώρων στάθμευσης, η διαδημοτική συγκοινωνιακή σύνδεση.
Η Ανατολική Αττική παραμένει ένα ιστορικά και λειτουργικά σημαντικό φυσικό και αγροτικό τοπίο, το οποίο συνεισφέρει στη βιωσιμότητα του συνόλου της Αττικής και εκεί θα κριθεί το στοίχημα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για την πρωτογενή παραγωγή. 
Περιλαμβάνει επίσης σημαντικές διαπεριφερειακές λειτουργίες, ενώ δέχεται σημαντικές πιέσεις αστικοποίησης εντός και εκτός των υφιστάμενων οικιστικών συγκεντρώσεων. 
Στην Δ. Αττική που πρόκειται για περιβαλλοντικά κορεσμένη περιοχή, θα απαγορευτεί η εγκατάσταση νέων δραστηριοτήτων που με τη λειτουργία τους επιβαρύνουν το περιβάλλον. Τερματίζοντας το καθεστώς ασυδοσίας, οι υπάρχουσες δραστηριότητες θα υποχρεωθούν σε ελέγχους από θεσμικούς φορείς, που με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με επιστημονικούς όρους, θα διαπιστώνεται εάν και κατά πόσο πληρούν τους περιβαλλοντικούς όρους. 
Θα απαιτήσουμε από το τραπεζικό σύστημα, και την κυβέρνηση με την εγγύηση της περιφέρειας, να δοθούν εξαιρετικά χαμηλότοκα δάνεια, να αναζωπυρώσουμε ταχύτατα την οικονομία ώστε και να ξαναδούμε το “Ζητούνται ΈΛΛΗΝΕΣ εργάτες”. -
Η λειτουργική διασύνδεση των λιμενικών δραστηριοτήτων του Λιμανιού του Πειραιά με τον αστικό ιστό θέλει προσοχή αν θέλουμε να υποστηρίξουμε την Αθήνα και όλη την περιφέρεια ως Τουριστική ζώνη. Ο φυσικός, αρχιτεκτονικός και πολιτιστικός πλούτος των νησιών επιβάλλει την προώθηση ειδικά επιλεγμένων μορφών τουρισμού, όπως περιηγητικός, θαλάσσιος και πολιτιστικός, ως συμπλήρωμα της παραθεριστικής δραστηριότητας, και σε συνδυασμό με την ποιοτική συμπλήρωση και αναβάθμιση των υποδομών τους. Τέλος, σημαντική για τη βιωσιμότητα της Ενότητας, είναι η προστασία της γεωργικής γης και η ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, με επιπλέον ανάπτυξη ειδικών μορφών καλλιεργειών και δραστηριοτήτων.
Στο πλαίσιο αυτό οι προτεραιότητες για την ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας είναι: - Η διαχείριση των απορριμμάτων - Η κατασκευή ή βελτίωση βασικών έργων υποδομής (δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, οδοποιίας) - Η βελτίωση λιμανιών και η κατασκευή μαρίνων - Οι αναπλάσεις παραλιακών μετώπων και - Η βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
Η διεκδίκηση του ναυπηγοεπισκευαστικού τομέα ως μοχλού ανάπτυξης της οικονομίας, όπως και άλλων μεγάλων μονάδων, π.χ. των αμυντικών συστημάτων, γύρω από τις οποίες κινούνται δεκάδες μικρότερες επιχειρήσεις, θα δώσουν τεράστια οικονομική ώθηση, όχι μόνο στη Δυτική Αττική, αλλά και στην οικονομία ολόκληρης της χώρας κ.ο.κ.
ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ! ΓΙΑΤΙ: - Μεγάλος αριθμός μαθητών ΡΟΜΑ προσέρχεται το πρωί με σημαντική καθυστέρηση, διαταράσσοντας έτσι την εφαρμογή του ωριαίου προγράμματος. - Υπάρχουν σε τμήματα μαθητές ΡΟΜΑ με διαφορές ηλικίας μέχρι και έξι χρόνια σε σχέση με την ηλικία των μαθητών που φοιτούν κανονικά. - Φοιτούν μαθητές ΡΟΜΑ στους οποίους δεν έχουν γίνει οι απαραίτητοι εμβολιασμοί και οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί έλεγχοι. - Η εμφάνιση των περισσοτέρων μαθητών ΡΟΜΑ χαρακτηρίζεται από μη καθαρό δύσοσμο σώμα και από ρυπαρά και βρώμικα ρούχα. - Στους κοινόχρηστους χώρους του σχολείου όπως προαύλιο, τουαλέτες, κυλικείο παρατηρείται παραβατική συμπεριφορά που συνίσταται κυρίως στη λεκτική βία και σπανιότερα σε σωματική. Πολλοί μαθητές φέρνουν όπλα στα σχολεία. - Η προσαρμογή και ανταπόκριση κατά τη διάρκεια του μαθήματος είναι ελάχιστη, με αποτέλεσμα «να φρενάρει» το μάθημα εις βάρος των υπολοίπων μαθητών.
Θα απαιτήσουμε να συσταθούν αστυνομικά τμήματα σε κάθε Δήμο με επαρκή δύναμη για την καλύτερη αστυνόμευση των περιοχών. Δεν θα δεχθούμε την δικαιολογία πως δεν υπάρχει επαρκή αστυνομική δύναμη. Να φύγουν όλοι οι αστυνομικοί ορντινάτσες από τους Βουλευτές και τους επίσημους. Δεν κινδυνεύει κανείς περισσότερο από τους Χρυσαυγίτες, κι αφού επιβιώνουμε εμείς χωρίς αστυνομική συνοδεία, μπορεί και ο Τσίπρας και ο Κωστόπουλος και ο Λιάπης. Κομμένες οι βλακείες. 
Στην περιφέρεια Αττικής μετά τον Μαϊο του 2014 όσοι ξένοι κυκλοφορούν, θα πρέπει να έχουν έρθει ή για ολιγοήμερο τουρισμό, να έχουν βίζα ταξιδιωτική δηλαδή, ή αλλιώς να έχουν αντίγραφο κατάθεσης φορολογικής δήλωσης τουλάχιστον τον επίσημο καθιερωμένο μισθό του Υπουργείου Εργασίας Χ 12. Αλλιώς θα επιλαμβάνεται η αστυνομία.
Το χάλι να εργάζονται ανασφάλιστοι οι λαθρομετανάστες κατά χιλιάδες, ειδικά στην Δ. Αττική αλλά και στις Βιο.Πε. των άλλων Δήμων της Περιφέρειας τελειώνει. 
Στους Έλληνες της Αττικής θέλω να πω πως οι ιδέες δεν πολεμούνται, δεν φυλακίζονται και δεν δολοφονούνται.
Οι ιδέες μας αποκτούν αξία όταν υλοποιούνται. 
Είναι ένας συνεχόμενος αγώνας για την ανάσταση του Έθνους, ένας αγώνας που γίνεται εδώ και χρόνια, βήμα – βήμα, στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας. 
Εκεί όπου προκαλούμε οποιονδήποτε να έρθει να περπατήσει μαζί μας, δίπλα μας και να δει τις αντιδράσεις του κόσμου από κοντά. Μπορεί ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής να δέχεται πυρά ομαδόν από αριστερά και δεξιά, να δέχεται πολεμική επειδή για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική Ιστορία γίνεται ορατή η δυνατότητα μιας εθνικής διακυβέρνησης της χώρας και, κυρίως, γιατί για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός ακούει τον λόγο των εθνικιστών και αντιλαμβάνεται τι λέει πραγματικά.

Μέχρι την τελική νίκη… Ψηλά το κεφάλι!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ...!!
ΣΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ... ΑΥΤΟ ΣΚΟΡΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ!

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου