Βρείτε μας κι εδω

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Η. Παναγιώταρος στον “Στόχο”: Η Ελληνική Αυγή για την Αττική θα είναι ο τελικός νικητής


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" Ηλίας Παναγιώταρος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Στόχος".
Την εντυπωσιακή πορεία του Ηλία Παναγιώταρου για την περιφέρεια της Αττικής καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις του συστήματος που κρατάνε στα συρτάρια!
Κι ενώ στην Αθήνα για το Δήμο το παιχνίδι έχει ξεκαθαρίσει και η πορεία του Ηλία Κασιδιάρη αναμένεται εντυπωσιακή μακριά και πέραν των δημοσκοπικών αριθμών που βλέπουν από το καθεστώς το φως της δημοσιότητας, στην περιφέρεια Αττικής, την περιφέρεια που κατοικεί και κινείται ο μισός πληθυσμός της Ελλάδος, εντυπωσιακά και αποκαλυπτικά ευρήματα και αριθμούς υπέκλεψε το μπλογκ «πασπαρτού» που γενικεύουν το κλίμα της Αθήνας να ξεχωρίζει και… εν αναμονή Περιφερειάρχη… Και τα αποτελέσματά της;

Ηλίας Παναγιώταρος: 18,1 %
Γιάννης Σγουρός: 11,4 %
Γιώργος Κουμουτσάκος: 9,1 %
Παύλος Χαϊκάλης: 8,7 %
Θανάσης Παφίλης: 5,3 %

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι σημειώνουν πενιχρά και μη αξιοσημείωτα ποσοστά, όμως αυτό που κάνει ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση είναι τα ευρήματα για τον επικρατέστερο υποψήφιο στα υποτιθέμενα ζευγάρι του δεύτερου γύρου…

Ρένα Δούρου - Ηλίας Παναγιώταρος: 40% - 42,5% - 17,5% (κανείς)
Ρένα Δούρου - Γιάννης Σγουρός: 47% - 26% - 27%
Ηλίας Παναγιώταρος - Γιάννης Σγουρός: 50% - 33% - 17%

Ο «Στόχος» ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ τα δεδομένα που εξάγονται, τονίζοντας πάντα πως είναι δημοσκοπικά δεδομένα και όχι η πραγματικότητα, οπότε ούτε εφησυχασμός ούτε πανηγύρια μπορούν να γίνουν για αυτά και επικοινώνησε με τον άμεσα ενδιαφερόμενο, τον Ηλία Παναγιώταρο να μας κάνει μια εκτίμηση όχι μόνο για τα δεδομένα αλλά και τι πρέπει να γίνει για να εδραιωθεί μέχρι εκείνη την μέρα των πραγματικών αποτελεσμάτων αυτή η «ατμόσφαιρα» που δημιουργούν τα εθνικιστικά ψηφοδέλτια… Τι μας είπε;
Παναγιώταρος: Στην «Ελληνική Αυγή για την Αττική» δεν ασχολούμαστε με νούμερα κλπ. Αυτά τα αφήνουμε για τους αριθμολάγνους. Όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, το βράδυ των εκλογών, θα δεις πως «η Ελληνική Αυγή για την Αττική» θα είναι ο τελικός νικητής. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ. Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ο λαός ήταν κοντά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν κοντά στον λαό! ΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ, Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!
ΜΟΝΟΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. Μοναδικός κριτής μας κ. Χατζηπαρασκευά, ήταν, είναι και θα είναι ο Ελληνικός λαός. Αυτός που στις ψευτο-δημοσκοπήσεις των διαφόρων εταιρειών – πελατών του δημοσίου, γιατί τέτοιες είναι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, «δεν καταγράφεται» ή καταγράφεται ως «αδιευκρίνιστη ψήφος» με υπερυψηλά, όμως, ποσοστά.
Εμείς εδώ και καιρό, σύμφωνα με τις αρχές και τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δουλεύουμε πυρετωδώς το πρόγραμμά μας, που θα παρουσιάσουμε στις επόμενες ημέρες, όπως παρουσιάσαμε τις θέσεις μας για την διαχείριση των απορριμμάτων πριν λίγες ημέρες με κεντρικό σύνθημα «τα σκουπίδια είναι χρυσός, δεν τα χαρίζουμε σε ιδιώτες». Να σας δώσω και μια είδηση:

Το πρόγραμμά μας για την επόμενη 4ετία θα διέπεται από το τρίπτυχο:

ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Με στόχο την καταπολέμηση της έλλειψης στέγης – της ανεργίας – της φτώχειας στο επίκεντρο. Έλληνες άστεγοι και πεινασμένοι χωρίς παροχές υγείας, σε μια περιφέρεια χωρίς κοινωνικές δομές και παροχές; Δεν νομίζω!
ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – Έλεγχος – Διαφάνεια – Νοικοκύρεμα σε υπηρεσίες και οικονομικά χωρίς διαπραγμάτευση και συμβιβασμούς. Ό,τι ανήκει ή βρίσκεται εντός της Περιφέρειας Αττικής, Ελληνικό, ολυμπιακά ακίνητα, όποιος και αν το επιθυμεί, ΤΑΙΠΕΔ, ή κυβέρνηση, ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – Δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις φαντάζομαι! Εγκληματικότητα λαθρομεταναστών και «ευπαθών» που σήμερα σαρώνουν, σύντομα δεν θα αναφέρονται. Η ΕΛ.ΑΣ θα φροντίσει, γιατί η περιφέρεια θα απαιτήσει!

Πρώτη μας έννοια η διαχείριση των απορριμμάτων με ανακύκλωση και δημόσιο χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση εμπλοκή ιδιωτών, και η αποχέτευση σε όσες περιοχές δεν υπάρχει. Ήδη ένα μεγάλο επιτελείο ανθρώπων, στελεχών και τεχνοκρατών επεξεργάζεται το πρόγραμμά μας στην τελευταία λεπτομέρεια, εξετάζοντας το οικονομικό κόστος του στο λεπτό του ευρώ. Ερχόμαστε σε επαφή με τους φορείς, με τον κόσμο παντού, και θα το κάνουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν κλείσουν οι κάλπες, όπως το κάναμε από την επομένη ημέρα των προηγούμενων εκλογών.
Αλλάζουμε και επικαιροποιούμε ότι χρειάζεται να αλλάξει για να είμαστε συνεπείς στις σημερινές ανάγκες των Ελλήνων πολιτών της Αττικής, χωρίς πρόχειρες και φαιδρές υποσχέσεις για έργα χρηματοδοτούμενα μέσω δανεικών χρημάτων. Γιατί πολύ απλά, νοικοκύρεμα με δανεικά δεν μπορεί να γίνει.
Στην επισήμανσή μας ότι θα πρέπει ταυτόχρονα να διασφαλιστεί το αποτέλεσμα ο Ηλίας Παναγιώταρος συμπλήρωσε:
Καλώ άπαντες να πυκνώσουν τις τάξεις μας. Να υπερασπιστούν τον αγώνα μας. Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας. Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο «χαρτί» του καθεστώτος με μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.

ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη. Ευχαριστώ την εφημερίδα σας για τον χώρο επικοινωνίας. Δεν υπάρχουν πολλά μέσα που μας δίνουν χώρο. Γι΄ αυτό και συνιστώ σε όλους να σας κρατήσουν «ζωντανούς» αγοράζοντας την εφημερίδα σας…
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου