Βρείτε μας κι εδω

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Ηλίας Παναγιώταρος στο Rizopoulos Post: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την Χρυσή Αυγή στις εκλογέςΟ βουλευτής Β΄Αθήνας και υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος παραχώρησε συνέντευξη στο ενημερωτικό ιστολόγιο Rizopoulos Post και στην δημοσιογράφο Ανθή Καρασάββα.
Τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές και δεν υπάρχει τρόπος να μας απαγορεύσουν, εάν όμως η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά προχωρήσει σε μια αντισυνταγματική εκτροπή τότε υπάρχει ήδη ένα άλλο έτοιμο κόμμα από φίλους του Λαϊκού Συνδέσμου, το οποίο θα εκφράσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών.
Δήλωσε επίσης ότι ακόμα και μέσα από την φυλακή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα είναι υποψήφιοι με χιλιάδες Έλληνες να αγωνίζονται σε όλη την χώρα. Κατήγγειλε τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις που προσπαθούν να κρύψουν τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου, εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες.
Τέλος κατακεραύνωσε την υποκρισία των πολιτικών μας αντιπάλων και τις μεθοδεύσεις τους, σημειώνοντας ότι με την τακτική που ακολουθούν σύντομα η Χρυσή Αυγή θα είναι η πρώτη δύναμη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου