Βρείτε μας κι εδω

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” στην Ελευσίνα - Φωτορεπορτάζ - ΒίντεοΆλλη μια πολιτική εκδήλωση έγινε από την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" στην Ελευσίνα και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με πλήθος κόσμου που αγνόησε τα παρακρατικά και θλιβερά παράσιτα με τις κουκούλες που φοβούμενα τις λιγοστές ψιχάλες χάθηκαν.

Στην έναρξη της εκδήλωσης η συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση, τόνισε ότι "παρόλο το κλίμα της τρομοκρατίας που ασκείται εμείς είμαστε εδώ, ενωμένοι και είμαστε ήδη νικητές στη συνείδηση του κόσμου. Εργαζόμαστε όλοι για την απελευθέρωση του Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου αλλά και των υπόλοιπων πολιτικών κρατουμένων συναγωνιστών μας. Για να ανατείλει μαζί με την Χρυσή Αυγή, μια Ελληνική Αυγή για την Πατρίδα μας".Πρώτος ομιλητής ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι "τον αγώνα που κάνουμε δεν τον χρωστάμε σε κανέναν άλλον, παρά μόνο στον παράνομα έγκλειστο Αρχηγό μας και είναι υπέρτατο χρέος όλων μας να δώσουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση τη δική του και των υπόλοιπων συναγωνιστών μας".Επόμενη ομιλήτρια η Ιωάννα Γκέκα, επίσης υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτ. Αττικής, η οποία υποσχέθηκε ότι "θα κάνει ότι μπορεί για να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά της και στα παιδιά όλων των Ελλήνων και θα αγωνιστεί ώστε η Ελευσίνα να πάψει πια να είναι η χωματερή της Αττικής".Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Χρήστος Μουλάς, έμπορος Λαϊκών Αγορών και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, που τόνισε πως "το μόνο που έχει σημασία είναι η εκλογή του Ηλία Παναγιώταρου στο αξίωμα του Περιφερειάρχη Αττικής και η απελευθέρωση του Αρχηγού και όχι οι δικές μας υποψηφιότητες".Ο Θοδωρής Τσέλας, υποψήφιος και αυτός Περιφερειακός Σύμβουλος, τόνισε ότι "αυτές οι εκλογές θα μείνουν στην ιστορία ως εκλογές βίας και νοθείας. Βίας, γιατί βία είναι η άδικη, παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών του νόμιμου πολιτικού κόμματος μας, βία είναι η απειλή προφυλάκισης και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών με την ίδια διαδικασία, βία είναι οι κραυγές και οι απειλές των κόκκινων σκυλιών του Σαμαρά, αλλά και νοθείας, διότι νόθευση της λαϊκής βούλησης είναι ο πλήρης αποκλεισμός της ελεύθερης φωνής της Χρυσής Αυγής και των υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής, από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας. "Χαιρετισμό επίσης απεύθυναν οι υποψήφιες Ευρωβουλευτές με τη Χρυσή Αυγή Ιουλία Τσολιάκου και Σιμέλα Μουρατίδη η οποία στον χαιρετισμό της αναφέροντας την Ποντιακή καταγωγή της είπε πως "Πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Κωνσταντινούπολη".

Τελευταίος πήρε τον λόγο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος αφού ενημέρωσε τον κόσμο ότι "όλοι οι συνδυασμοί της Ελληνική Αυγή πήραν την έγκριση από το Πρωτοδικείο", τόνισε ότι "πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι στα τμήματα την ημέρα των εκλογών. Οι εκλογές βίας και νοθείας θα μετατραπούν σε εκλογές ηδονής και ευχαρίστησης για εμάς με τα ποσοστά που θα κερδίσουμε. Η έκπληξη όλων αυτών που μας συκοφαντούν και μας λασπολογούν θα είναι πολύ μεγάλη. Πολύ λίγες μέρες έμειναν γι αυτές τις εκλογές οι οποίες είναι καθαρά πολιτικές. Δίνουν βήμα και λόγο στον κάθε ανύπαρκτο που δεν θα βρει ούτε την ψήφο του και δεν δίνουν βήμα στη Χρυσή Αυγή που έχει τεράστιο ρεύμα και απήχηση.Εμείς είμαστε αταλάντευτοι και σταθεροί σε όσα λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια με πρώτο τον Αρχηγό μας και η ανταμοιβή μας είναι τα ποσοστά που πήραμε στις προηγούμενες εκλογές και τα ποσοστά που θα πάρουμε στις επόμενες. Γιατί ο κόσμος ξέρει ότι εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα, είμαστε εμείς με τον καθάριο λόγο μας, και με τους αγώνες που θα συνεχίσουμε να δίνουμε απέναντι σε όλους αυτούς που έχουν ισοπεδώσει την Πατρίδα μας όλα αυτά τα χρόνια".

Δείτε τις ομιλίες :


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου