Βρείτε μας κι εδω

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

O Ποντιακός Ελληνισμός επέλεξε! Ψηφίζει Ελληνική Αυγή Φωτορεπορτάζ - ΒίντεοΜια ακόμη πολιτική εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής Για την Αττική», πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Γενοκτονίας Ηρώων Ποντίων, στον Ασπρόπυργο, εκεί που χτυπά η καρδιά του ποντιακού ελληνισμού. Η συμμετοχή του ποντιακού στοιχείου ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, σε μια συγκέντρωση όπου περίσσευε ο παλμός και τον πάθος.
Στην συγκέντρωση παρευρέθησαν και απεύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιες για τις Ευρωεκλογές, Σιμέλα Μουρατίδου και Ιουλία Τσολιάκου, όπου η μεν πρώτη δήλωσε ότι "θα παλέψει για την αναγνώριση της Γενοκτονία των ποντίων από όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής κοινότητας,
 

 ενώ η δεύτερη τόνισε ότι "θα δώσουμε τον αγώνα μας για μία ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ιωάννα Γκέκα, η οποία τόνισε ότι "δεν νοείται ούτε ένας πόντιος απόγονος αυτών που σφαγιάστηκαν από τα στρατεύματα του Μουσταφά Κεμάλ να προσυπογράψει με την ψήφο του την δίωξη του Ελληνισμού και του χριστιανισμού, όπως υπαγορεύεται από τα φερέφωνα των ανθελληνικών κέντρων εξουσίας".


Ο υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής Μουλάς Χρήστος τόνισε ότι "αγωνιζόμαστε γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον".


Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Τσέλας Θεόδωρος, αφού τόνισε πως οι επερχόμενες εκλογές είναι εκλογές βίας και νοθείας, με την βία να ερμηνεύεται στις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις του Αρχηγού και των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και την νοθεία να ερμηνεύεται στον αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ από τα αργυρώνητα ΜΜΕ, επικεντρώθηκε στις επιθέσεις βίας που κλιμακώνονται σε όλη την χώρα, με το κράτος του Σαμαρά όχι μόνο να μην κάνει τίποτε αλλά σε πολλές περιπτώσεις να τις υποθάλπει. Στην συνέχεια αποκάλυψε τα φαινόμενα διαπλοκής του Σγουρού και των Ελληνικών Πετρελαίων, όπου σύμφωνα με ιστοσελίδα τα Ελληνικά Πετρέλαια να στηρίζουν τον προεκλογικό αγώνα του Σγουρού!O Υποψήφιος Περειφερειακός Σύμβουλος Κων/νος Αντωνόπουλος αφού στάθηκε στην απαξίωση  και της εξαθλίωση που υφίστανται οι περιοχές της Δυτικής Αττικής τόνισε ότι η Ελληνική Αυγή έχει την πολιτική βούληση και την θέληση να δώσει λύση στα τεράστια προβλήματα της περιοχής.

Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής, Ιωάννης Κωνσταντινίδης, τόνισε ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ".

 Κάλεσε τους Πόντιους πολίτες να ψηφίσουν τιμώντας την Ελληνική τους καταγωγή, για το Έθνος μας, τα παιδιά μας, την Ιστορία μας, ενώ έστειλε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που ξεπουλούν την πατρίδα με μία ποντιακή ρήση «Με τον εβραίο φάε και πία και τον κόλο σορεία»


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος, τόνισε ότι είναι περήφανος που είναι ανάμεσα σε Πόντιους, ενώ στόχος όπως είπε, της Χρυσής Αυγής, είναι η 19η Μαΐου να καθιερωθεί ως Εθνική Εορτή, αποσπώντας το γνήσιο χειροκρότημα κάθε πόντιου που μάχεται για την αναγνώριση της γενοκτονίας, όχι μόνο από τον Κεμάλ, αλλά και από τον Στάλιν! Στην συνέχεια τόνισε ότι με την ψήφο στις 18 & 25 Μαΐου θα απαντήσει ένας λαός υπερήφανος, στις παράνομες πολιτικές διώξεις και στις διαπλεκόμενες εταιρείες δημοσκοπήσεων εναντίον όλων εκείνων που τον φτωχοποίησαν και τους στέρησαν την αξιοπρέπεια.

Παρακολουθήστε τους ομιλιτές:

Σιμέλα Μουρατίδου

Ιουλία Τσολιάκου

Ιωάννα Γκέκα

Χρήστος Μουλάς

Θοδωρής Τσέλας

Κων/νος Αντωνόπουλος

Ιωάννης Κωνσταντινίδης


Ηλίας Παναγιώταρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου