Βρείτε μας κι εδω

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Παναγιώταρος σε Άδωνι: Εσύ δεν φώναζες ότι Πασόκ και ΝΔ κατέκλεψαν την χώρα;” Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει κωλοτούμπες! - Βίντεο


O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ έπαθε θερμοπληξία: Ξέχασε ότι συγκυβερνάει με το Πασόκ!
Κατά την διάρκεια της συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου τουρισμού ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε μια αψιμαχία με έναν πρώην Πασόκο και νυν Συριζαίο βουλευτή, τον Παναγιώτη Κουρουπλή λέγοντας του χαρακτηριστικά ότι "το Πασόκ χρεοκόπησε την χώρα".
Εν συνεχεία ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος στην ομιλία του υπενθύμισε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ ότι ο ίδιος πριν πάρει μεταγραφή από το ΛΑ.Ο.Σ. έβγαινε και έλεγε «ότι όποιος ψηφίζει Πασόκ και ΝΔ είναι κλέφτης γιατί αυτά τα δύο κόμματα κατέκλεψαν τον Ελληνικό λαό».
Επιπλέον σημείωσε ότι το κόμμα της ΝΔ σήμερα συγκυβερνάει με το Πασόκ, κάτι που μάλλον ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ξεχνάει, τονίζοντας ότι είναι και τα δύο κόμματα είναι συνυπεύθυνα για την δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα.
Με την σειρά του ο Άδωνις προσπάθησε να απαντήσει στον Η.Παναγιώταρο εννοώντας ότι η ΝΔ όντως έκλεβε τον Ελληνικό λαό αλλά μετά την δική του μεταγραφή η κατάσταση... άλλαξε!0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου