Βρείτε μας κι εδω

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ – ΤΣΙΡΚΟ Η ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ – ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 6 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Σε κακόγουστο πανηγύρι μετέτρεψαν την ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου ο Σύριζα και η Δούρου.
Ακούστηκαν “ουου” κατά την διάρκεια πολιτικού όρκου της Δούρου, από εκεί που κάθονταν υποστηρικτές του Σύριζα.
Σε αστυνομικό κλοιό τα “μαύρα μπλουζάκια”…

Η κατάφορη παραβίαση κάθε έννοιας συνταγματικότητας, στην ελεύθερη μετακίνηση ελεύθερων πολιτών, απλά και μόνο επειδή φορούσαν μαύρη μπλούζα, (με ή χωρίς τον Mαίανδρο – σήμα της Χρυσής Αυγής)το περιφερόμενο θλιβερό τσίρκο των 5 ατόμων του ΚΕΕΡΦΑ που κάτι ακατανόητο έλεγαν (δεν είχαν ξυπνήσει ακόμη, ή… δεν “ήταν καλά”) και όσα έγιναν μέσα στην αίθουσα του γυμναστηρίου Δροσούπολης στον δήμο Φυλής, με τον κομμουνιστικό χαιρετισμό σε πρώτο πλάνο(αλλά αυτός δεν απαγορεύεται και ας έχει συνδεθεί με δολοφονίες εκατομμυρίων ανθρώπων) μας πείθουν πως δεν θα έπρεπε να μιλάμε για “τελετή ορκωμοσίας”, γιατί τέτοια δεν ήταν, ή ήταν σε ένα μικρό σημείο. Εκεί που ορκίστηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος και οι εκλεγμένοι της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική”.Οι άλλοι, ο καθένας ορκίστηκε όπου ήθελε. Άλλος στη μάνα του, άλλος στο παιδί του, άλλος στα playmobil που είχε μικρός…… κάνοντας τον Μ. Γλέζο να αναρωτιέται και τον Τσίπρα να προβληματίζεται … (Είναι πρόσφατη η εμπειρία του Αγίου Όρους Μr Tsipras και πως να τους πεις πως τους εκμεταλλεύτηκες για να τους πάρεις την ψήφο – μα πριν αλέκτωρ (ή να πούμε ΗΛΕΚΤΩΡ) λαλήσει τρις εφάνης ολίγος;)


Τι ήταν αυτό που είδαμε λοιπόν; Ένα μεγάλο επικοινωνιακό φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ που ξέφυγε και έγινε πανηγύρι.

Στα πανηγύρια όλα επιτρέπονται. Στην ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, της πλέον δύσκολης και υποβαθμισμένης περιφέρειας της Ελλάδας, όσα έγιναν επιβεβαίωσαν την φράση που ακουγόταν από στόμα σε στόμα στους κατοίκους της περιοχής – που “σημειολογικά” επέλεξε η Δούρου για να γίνει η ορκωμοσία των Περιφερειακών Συμβούλων… “Τι είναι αυτά; Κουβέντα για μας… Και ακόμη δεν κυβέρνησαν!”.

Ήταν ολοι τους εκεί και τους στεφάνωνε η διαπλοκή.Ηθοποιοί, ο Πάνος Σκουρολιάκος, ο (πρώην) κλεφτοπασόκος της Γενοπ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, ο έχων απλήρωτους τους εργαζόμενους του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ “στο κόκκινο” δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας, ο λαθρο-δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, ο νέος δήμαρχος που θέλει τον Μαραθώνα “τόπο γυμνών παλλικαριών κάτω από του Φοίνικες”, Ηλίας Ψινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ (ιδιοκτητών ακινήτων) Στράτος Παραδιάς, λέτε να στέλνει το μνμ στον Σαμαρά πως χάνει αν χάσουν κι αυτοί πολλά από τον ΕΝΦΙΑ;;;), οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Δραγασάκης, Σκουρλέτης, Λαφαζάνης, Τσουκαλάς, η πρώην Κνίτισσα και νυν βουλευτής Σύριζα Βαλαβάνη, και πολλοί άλλοι.Το πανηγύρι είχε τον Τσίπρα ως guest star.Εκεί ακόμη ήταν και οι καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών, αλλά και τα μέλη της “επιτροπής για την απομάκρυνση της χωματερής φυλής” που ήταν ταυτόχρονα και η επιτροπή κατά της Χρυσής Αυγής, σε πλήρη σύγχυση. (Σ.Σ. Η Χρυσή Αυγή, ήταν η μόνη παράταξη που παρουσίασε θέσεις για την διαχείρηση των απορριμμάτων κατά την προεκλογική διαδικασία, κάποιες αντιγράφηκαν από τον Σύριζα). Μια από αυτές που ΔΕΝ αντιγράφηκαν, ήταν και η άμεση απομάκρυνση της χωματερής! Άρα συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και της αυτοδιοικητικής της έκφρασης, της “Ελληνικής Αυγής” ειναι συνθήματα υπέρ του Μπόμπολα και των συμφερόντων που θα εξυπηρετήσει η Δούρου! Ισως για αυτά σας τα λάθη “σύντροφοι”, η χωματερή να μην έχει φύγει από τα Λιόσια, κι έτσι όπως το πάτε, δεν θα φύγει ποτέ!).

Από τα παραλειπόμενα της ορκωμοσίας, ήταν ο πολιτικός όρκος της Δούρου, πρίν την θρησκευτική τελετή, και το “ουου” που ακούστηκε απο τα θεωρεία που καθόταν υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Θάνος Τζήμερος, που ορκίστηκε με τον όρκο της εγκυκλίου (!!!!)

Οι κομμουνιστές του Παφίλη που αρκέστηκαν σε μια δήλωση “πίστης στα συμφέροντα του λαού”…

Υ.Γ. Κατά της διάρκεια των γενικών γλυκανανάλατων ευχών της Δούρου, κάτοικοι αναρωτιόντουσαν: με τους “ρομα” και την εγκληματικότητα που φουντώνει τι θα γίνει, με την χωματερή; Με την ανεργία στην περιφέρεια, με τα μεγάλα έργα που ειναι απαραίτητα στην περιφέρεια της Αττικής και δεν έγιναν ποτέ (ούτε θα γίνουν) γιατι δεν λέει κουβέντα;

Θέλετε απάντηση εσείς που την ψηφίσατε και τώρα αναρωτιέστε;

Δεν θα γίνει τίποτα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου