Βρείτε μας κι εδω

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

undefined

Με μία συμπεριφορά που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως “πολιτική αλητεία” και “πολιτικός τραμπουκισμός” ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έδωσε εντολή να απαγορευθεί η είσοδος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο, παρότι αυτό είναι αντισυνταγματικό! Ποιοι νόμοι και ποια δημ(ι)οκρατία στην Χουντάρα του Σαμαρά!
Η απαγόρευση από φουσκωτούς και μπράβους είχε στόχο να ΜΗΝ παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου ο Παναγιώταρος, στο αμφιθέατρο στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου πρόκειται να ορκιστεί μεταξύ άλλων και ο προφυλακισμένος βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης !
Σημειώνεται ότι ο Η.Παναγιώταρος ήταν και υποψήφιος περιφερειάρχης και απέσπασε σχεδόν 190.000 ψήφος στην Αττική!!! Πενταπλάσιους απ’όσους πήρε ο Γ. Καμίνης στην Αθήνα!
Όπως λανθασμένα έχει γραφεί σε διάφορα blog ο Γ. Καμίνης δεν έδιωξε τον Η. Παναγιώταρο από την αίθουσα επειδή ο βουλευτής, υποτίθεται μιλούσε στο τηλέφωνο, αλλά δεν του επετράπη καν η είσοδος εξ αρχής και παρανόμως.Δηλώσεις από τους συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρο και Ουρανία Μιχαλολιάκου

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου