Βρείτε μας κι εδω

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πολιτική Ομιλία στα Νότια Προάστια


Tην Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, στη Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Βουλευτή β´Αθηνών και Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής Ηλία Παναγιώταρου.  Ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι στις 28 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των υπόλοιπων Συναγωνιστών, και η εκστρατεία λάσπης και συκοφαντίας καλά κρατεί.
Ο ομιλών σημείωσε πως ενώ στη πλειοψηφία τους, τα ΜΜΕ, δεν φιλοξενούν ποτέ εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, όταν πρόκειται για κατήγορους, ή "πρώην" Χρυσαυγίτες, τότε, μπορούν να αφιερώνουν ακόμα και ολόκληρες εκπομπές, στάθηκε μάλιστα στη περίπτωση, του τηλεοπτικού σταθμού "alpha", που στο κεντρικό δελτίο του είχε καλεσμένο προ ημερών, κάποιον νέο "πρώην" Χρυσαυγίτη, που κατηγορούσε το κίνημα, αλλά δεν δόθηκε η ευκαιρία σε κάποιον (νυν) Χρυσαυγίτη, ή Εκπρόσωπο να αντικρούσει τις κατηγορίες και τις συκοφαντίες.
Τέλος, δόθηκε το μήνυμα, πως το ηθικό και το φρόνημα μας παραμένει υψηλό, σε πείσμα των σκευωρών, και το "ραντεβού" ανανεώθηκε, για το Σάββατο, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για τον ένα χρόνο των συνεχιζόμενων Πολιτικών Διώξεων.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου