Βρείτε μας κι εδω

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Οι συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος στο Kontra Channel - ΒΙΝΤΕΟΟι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησαν στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» για τρέχουσες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις.
Ο συναγωνιστής Α. Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στο σκεπτικό της αποφυλάκισής του σύμφωνα με το οποίο εάν υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη, θα έπρεπε όλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποφυλακιστούν.
Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος προφυλακίστηκε παράνομα γιατί σύμφωνα με τους επίορκους δικαστικούς είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή και είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων χωρίς όμως να έχει κάνει προηγούμενα αδικήματα. Το συμβούλιο εφετών έκρινε αυτήν την απόφαση απαράδεκτη, παρόλα αυτά, βουλευτές και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι ακόμα παράνομα κρατούμενοι με το ίδιο σκεπτικό και για τις ίδιες κατηγορίες.
Οι δημοσιογράφοι έμειναν έκπληκτοι από αυτά που άκουγαν και η εκπομπή συνεχίστηκε με θέματα οικονομίας και την προεδρική εκλογή. Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος για το εμπάργκο κατά της Ρωσίας, την πρωτογενή παραγωγή και είπε πως η Χρυσή Αυγή δεν θα ψηφίσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου