Βρείτε μας κι εδω

Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Ο Νίκος χρυσομάλλης από το βήμα του συνεδρίου της ΕΝΠΕ : Όσοι θέλουν πραγματικά να δείξουν τον δρόμο της πραγματικής αντίστασης και όχι της υποτέλειας να υπερψηφίσουν τον Συνδυασμό «Ελληνική Αυγή».


Ο Συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης κατά την τοποθέτηση του στις αρχαιρεσίες της ΕΝΠΕ δήλωσε τα εξής: Θα ήθελα να ενημερώσω τους συνάδελφους από όλη την Επικράτεια ότι δηλώνουμε παρών και ότι είμαστε ένας αυτοδιοικητικός συνδυασμός με εκλεγμένα μέλη σε όλη την Ελλάδα και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της κάθε τοπικής κοινωνίας. 
Από κει και πέρα, θα ήθελα να προτείνω στην κα Δούρου, αφού εκλεγεί το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΠΕ να καταγγείλουμε το ερωτηματολόγιο του κου Φούχτελ ο οποίος λειτουργώντας ως «ύπατος αρμοστής της κας Μέρκελ», ήρθε να σκλαβώσει και τις περιφέρειες και να ξεπουληθούν ουσιαστικά και οι περιφέρειες όλης της επικράτειας
Αναφερόμενος στον κο Αγοραστό, που δήλωσε ότι στην ΕΝΠΕ δεν είναι υποτακτικοί των ξένων δυνάμεων, κάλεσε όλους τους περιφερειάρχες, αν όντως δεν είναι υποτακτικοί των ξένων δυνάμεων, να σκίσουν το ερωτηματολόγιο του Φούχτελ και να το πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων. 
Ενώ τόνισε ότι ξεκινάει μια νέα περίοδος στην οποία καλούμαστε να τιμήσουμε αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Η ΕΝΠΕ οφείλει να λειτουργεί προς το συμφέρον της αυτοδιοίκησης, γεγονός που απαιτεί ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ, ομαδική προσπάθεια και εντιμότητα. 
Απευθυνόμενος προς τους συμβούλους που εκείνη τη στιγμή άδειαζαν την αίθουσα, απάντησε ότι η όλη τους συμπεριφορά απέχει παρασάγγας από αυτό που ευαγγελίζονται και υποτίθεται ότι πρεσβεύουν: Τη Δημοκρατία. 
Η ξεκάθαρη ιδεολογική τοποθέτησή μας είπε αποτελεί αιτία αποκλεισμού, πολιτικών διώξεων, φυλακίσεων χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς καν να αναγνωρίζεται το τεκμήριο της αθωότητας. Τόνισε δε, ότι ούτε για εμάς είναι ευχάριστο να συνυπάρχουμε με τέτοιας ποιότητας ανθρώπους, αλλά σεβόμαστε τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν. Θα λειτουργήσουμε στο πλαίσιο της νομιμότητας, κάτι που όλοι αυτοί έχουν ευτελίσει και απαξιώσει, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων κάθε τι που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται. Τέλος κάλεσε όλους όσους θέλουν πραγματικά να δείξουν τον δρόμο της πραγματικής αντίστασης και όχι της υποτέλειας να υπερψηφίσουν τον Συνδυασμό «Ελληνική Αυγή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου