Βρείτε μας κι εδω

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Η απάντηση του Ηλία Παναγιώταρου στο δημοσίευμα των Παραπολιτικών: «Η καχυποψία» τρώει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής"Στο ένθετο των Παραπολιτικών (secret) του Σαββάτου 18/10/2014 διαβάσαμε την εξής «εμπεριστατωμένη αποκάλυψη συνομωσίας» (εδώ γελάμε) από μέρους των Μίχου-Παναγιώταρου: «Η καχυποψία “τρώει” τους βουλευτές της Χ.Α.
Το πολύ κακό κλίμα και η έλλειψη εμπιστοσύνης που επικρατεί ανάμεσα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται εκτός Κορυδαλλού μπορεί να διαπιστώσει κάποιος αν σταθεί για λίγο στον πρώτο όροφο της Βουλής όπου στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Μίχος μαζί με τον Ηλία Παναγιώταρο έκαναν επί μισή και πλέον ώρα βόλτες στον διάδρομο της Βουλής του πρώτου ορόφου, κουβεντιάζοντας χαμηλόφωνα, για να μην ακούγονται από όσους περνούσαν από δίπλα τους. Πρέπει να έκαναν τουλάχιστον… έξι φορές τον γύρο του διαδρόμου, όπως είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια. Κι όπως μάθαμε, το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί την προηγούμενη μέρα, μόνο που μαζί με τον Μίχο βρισκόταν… αγκαζέ ο Μπαρμπαρούσης. Είναι προφανές ότι ο κ. Μίχος δεν θέλει να κάνει σοβαρές συζητήσεις μέσα στα κομματικά γραφεία με την παρουσία και άλλων βουλευτών, αλλά και υπαλλήλων της Χρυσής Αυγής, καθώς, όπως λέγεται, το κλίμα καχυποψίας έχει επηρεάσει όλα τα στελέχη του εθνικιστικού μορφώματος
».

Εκτός από το μεσημέρι της Τετάρτης, όπως αναφέρει ο σερλοκχόλμιος αρθρογράφος, θα μπορέσει να μας δει να συνομωτούμε και άλλες ημέρες και ώρες γυροφέρνοντας των περίπου 280 μέτρων περιμετρικό διάδρομο της Βουλής, πολύ απλά γιατί έτσι ασκούμεθα.

Αφενός διότι ο Συναγωνιστής Μίχος, λόγω του ότι βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό (με εξαίρεση την παρουσία του στη Βουλή) δεν έχει την δυνατότητα ούτε του περιπάτου.
Και αφετέρου όταν βρισκόμαστε εντός του Κοινοβουλίου για μακρό χρονικό διάστημα, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για άσκηση και ομολογώ ότι είναι μια από τις πιο εποικοδομητικές δραστηριότητές μας εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου…

Ηλίας Παναγιώταρος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου