Βρείτε μας κι εδω

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Ελληνκή Αυγή για την Αττική: Θα καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό γιατί κινείται στην ίδια φιλοσοφία των προκατόχων σας - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής για την Αττική Περικλής Μουλιανάκης κατά την τοποθέτησή του για το προϋπολογισμό, αρχικά στηλίτευσε την στάση όσων αποχωρούν όταν τοποθετείται κάποιος εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής λέγοντας ότι βρισκόμαστε εδώ όχι με το ζόρι, αλλά επειδή μας εξέλεξαν χιλιάδες πολιτών. Όσοι αυτοαποκαλούνται Δημοκράτες και προοδευτικοί καλά θα κάνουν να σέβονται την επιλογή του 12% των πολιτών της Περιφέρειας.
Τόνισε ότι την ώρα που ο Ελληνικός λαός πλήττεται βάναυσα από τις πολιτικές των μνημονίων, η κ. Δούρου και η παράταξη της φέρνουν για ψήφιση έναν προϋπολογισμό αλόγιστης σπατάλης των οικονομικών της Περιφέρειας με μελέτες αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και χρησιμότητας την στιγμή που τα 2/3 των συμπολιτών μας βρίσκονται στο όριο ή κάτω από το όριο της φτώχειας. Διαπίστωσε επίσης ότι ο προϋπολογισμός κινείται στην ίδια φιλοσοφία των προκατόχων της πλειοψηφούσας παράταξης, ενώ καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν λαμβάνεται καμία μέριμνα για τον έλεγχο των έργων και την αποτελεσματικότητά τους που χρηματοδοτούνται αφειδώς από την περιφέρεια όπως τα έργα οδοποιίας ή τα αντιπλημμυρικά έργα. Χαιρέτισε, τέλος, κάθε προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών μας που έχει πληγεί από την μνημονιακή πολιτική, παρόλο το γεγονός ότι η παράταξή μας όποτε προσπάθησε να πράξει αυτό μέσω διανομών τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης βρήκε απέναντί της τα ΜΑΤ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου