Βρείτε μας κι εδω

Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Ο Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε από το Πέραμα: Παρά τον ανηλεή πόλεμο λάσπης και την τρομοκρατία όχι μόνο αντέχουμε αλλά και προελαύνουμε δημοσκοπικά.


Την Τετάρτη 1/10 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος από τον βουλευτή Β' Αθηνών Παναγιώταρο Ηλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αρχικά ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη εναντίον του κινήματος μας και στην αμηχανία που έχει περιέλθει το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας βλέποντας ότι παρά τον ανηλεή πόλεμο λάσπης και την τρομοκρατία όχι μόνο αντέχουμε αλλά και προελαύνουμε δημοσκοπικά.
Εν συνεχεία έγινε εκτενής αναφορά σε διάφορα ζητήματα πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας όπως η αυξανόμενη ανεργία, η ανέχεια που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία πλέον των συμπατριωτών μας, το προσχέδιο του προϋπολογισμού που ετοιμάζεται με νέες δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς και σε κρίσιμα άλλα θέματα που υπονομεύουν το έθνος μας όπως η λαθρομετανάστευση, η υπογεννητικότητα και η διαρκής γήρανση του πληθυσμού.
Ακόμα τονίστηκε πως ενόψει των πρόωρων εκλογών , όποτε και αν προκηρυχθούν, οφείλουμε άπαντες να είμαστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον εκλογικό μηχανισμό του κινήματος.
Τέλος επισημάνθηκε πως ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής αυγής συνεχίζεται με κάθε νόμιμο πολιτικό μέσο και για αυτό οι φίλοι και υποστηρικτές του κινήματος οφείλουν να δείξουν μέγιστη προσοχή σε ενδεχόμενες προκλήσεις και προβοκάτσιες. Ακολούθησε συζήτηση και σχολιασμός με τους παρόντες.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου