Βρείτε μας κι εδω

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: «ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ» – ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τις πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα και ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις.
Ο Συναγωνιστής σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα αναφέροντας ότι το γεγονός και μόνο ότι βουλευτές έχουν καταφύγει για την υπόθεση δωροδοκίας στον Ντογιάκο, σημαίνει ότι η υπόθεση θα πάει στις καλένδες.
Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον όλοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι έγινε με προηγούμενα ντοκουμέντα όπως το βίντεο Μπαλτάκου ή όπως το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο Πρωθυπουργός παίρνει τηλέφωνο δικαστικό λειτουργό και λέει τι να κάνει σε άλλο δικαστικό λειτουργό στην περίπτωση των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Με λίγα λόγια, είναι φανερή η δυσοσμία που εξαπολύεται από τα υπόγεια του Μαξίμου που επηρεάζει την πολιτική ζωή του τόπου.
Οι κρατικές υπηρεσίες, όπως είναι η ΕΥΠ, αντί να ασχολείται με τα εθνικά ζητήματα, παρακολουθεί τους Βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ή άλλους πολιτικούς αντιπάλους, μήπως και έχουν κασέτες και τις χρησιμοποιούν κατά το δοκούν. Αυτοί είναι οι σάπιοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί που διοικούν την Ελλάδα.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου