Βρείτε μας κι εδω

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑNΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ "NORMAN ATLANTIK"Εύχομαι συλλυπητήρια στους συγγενείς των αδικοχαμένων νεκρών που χάθηκαν στο φλεγόμενο πλοίο "Νorman Atlantik". Δυστυχώς, λίγο πιο πάνω από τα σύνορα της μνημονιακής Ελλάδας, οι άνθρωποι χάθηκαν εξαιτίας της ασυνεννοησίας των Βαρβιτσιώτη - Δένδια και των Ιταλικών αρχών. 
Όταν τελειώσει η διαδικασία και ολοκληρωθούν οι έρευνες, η δικαιοσύνη θα πρέπει να επιληφθεί για όλους εκείνους που έχουν ευθύνη για την τραγωδία. Μια τραγωδία που δεν σταμάτησε στην φωτιά, αλλά συνεχίστηκε με τις παλλινωδίες και στάθηκαν αφορμή για να χαθούν περισσότεροι αθώοι άνθρωποι. 
Ακόμη και τώρα δεν ξέρουμε πόσοι και ποιοι είναι αγνοούμενοι! Και αυτό είναι ύβρις προς όλους τους συγγενείς των αγνοουμένων. 
Ευχόμαστε στις οικογένειες όσων περιμένουν να ξαναβρεθούν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους να είναι μικρός ο χρόνος της αναμονής και σύντομα να είναι ξανά μαζί.
Συγχαρητήρια στους Έλληνες πιλότους της πολεμικής αεροπορίας που έκαναν το ακατόρθωτο και με αυτοθυσία κατάφεραν και μετέφεραν τον κόσμο κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά και στους οδηγούς των φορτηγών που οργανώθηκαν και έσωσαν με τις παρεμβάσεις τους πολλούς επιβάτες.


Ηλίας Παναγιώταρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου