Βρείτε μας κι εδω

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"


«Οι Σαμαράς-Βενιζέλος πρέπει να δικαστούν για γενοκτονία του Ελληνικού λαού. Στα χέρια τους υπάρχει το αίμα 7.000+ Ελλήνων που έδωσαν τέλος στην ζωή τους από αξιοπρέπεια ή χάνοντας την αξιοπρέπεια τους. Έχουν το αίμα όσων δολοφονήθηκαν από τους λαθρομετανάστες, όσων έχασαν τις ζωές τους από αναθυμιάσεις από τα μαγκάλια που άναβαν μέσα στον χειμώνα για να ζεσταθούν! Θα λογοδοτήσουν! Να είστε σίγουροι!»

· Αν επανεκλεγεί η κυβέρνηση Σαμαρά θα τελειώσει μία και καλή την Ελλάδα, διαλύοντας τη βιομηχανία, όποια έχει απομείνει, τον πρωτογενή τομέα, το Δημόσιο τομέα, για και να μπορούν στη συνέχεια οι τοκογλύφοι να εφαρμόσουν τους αποικιακούς τους όρους. Ογδόντα μεγάλες βιομηχανίες στην Ελλάδα, που κινούνται στο χώρο της χαλυβουργίας, της υαλουργίας, της κλωστοϋφαντουργίας, του τσιμέντου και του αλουμινίου ετοιμάζονται να χτυπήσουν «κανόνι», ακολουθώντας την πορεία της Χαλυβουργικής»

· «Με δόλια πολιτική ενέργεια και δικαστικό πραξικόπημα, επτά βουλευτές της Χρυσής Αυγής και υποψήφιοι βουλευτές στις προσεχείς εκλογές ευρίσκονται στην φυλακή χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχει κανένα στοιχείο για την ενοχή τους» 
· «Ένα απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό καθεστώς έχει προβεί σε ενέργειες που αρμόζουν σε μια τυραννία, η οποία έχει αφαιρέσει το δικαίωμα λόγου στους μόνους πραγματικούς της πολιτικούς αντιπάλους»
«Οι “αριστεροί” πασών των αποχρώσεων, όλοι αυτοί που αγωνίζονται για τα πολιτικά δικαιώματα στην Ταγκανίκα και το Κογκό και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τα σημεία και τέρατα τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα»...

· «Μια συμμορία, ενδεδυμένη με τον μανδύα του/της δικαστού κάνει έκτροπα συμπαρασύροντας στον βούρκο της διαφθοράς τους, άριστους νομικούς που δυστυχώς και κρίμα, ελάχιστοι ορθώνουν ανάστημα στην Χούντα και το παραδικαστικό κύκλωμα του Ντογιάκου και των λοιπών»
· «Θα μας σώσει η ΝΔ από την Αριστερά"! Με ποιον, με τον Οικονόμου και την Γκερέκου;»
· «Φοβάμαι περισσότερο για τις εξελίξεις αν βγει αυτοδύναμος ο Σύριζα, ο οποίος δεν έχει πρόγραμμα ούτε για να διοικήσει περίπτερο! Ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν θα σκίσει το Μνημόνιο αλλά θα είναι πειθήνιος απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους όσο και οι Σαμαροβενιζέλοι. Γι' αυτό λέμε, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η μόνη Εθνική Επιλογή!»

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕ:
«Με ποια λογική χαρακτηρίζεται ως μετανάστης αυτός που εισβάλλει παράνομα σε μία ξένη χώρα και έρχεται χωρίς κανένα έγγραφο, κανένα πιστοποιητικό και χωρίς καν διαβατήριο;»
«Οι φυλακές ανηλίκων της Ελλάδος έχουν γεμίσει από βιαστές και δολοφόνους, που ενώ είναι άνω των 28 ετών έχουν δηλώσει ΟΛΟΙ ότι είναι 17 για να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης»0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου