Βρείτε μας κι εδω

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε:
"Ο Ελληνικός Λαός ανέδειξε την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη για δεύτερη συνεχόμενη φορά παρά τις άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού της και των βουλευτών, παρά την παντελή αποσιώπηση από όλα τα ΜΜΕ και παρά την έλλειψη κάθε είδους χρηματοδότησης.
Μετά και τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης απαιτούμε να εφαρμοστούν οι νόμοι και οι δημοκρατικοί θεσμοί και να αποφυλακιστούν άμεσα οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού."1 σχόλια:

  1. Το ΠΟΤΑΜΙ πρόλαβε να ανακοίνωση πως είναι το Τρίτο κόμμα. Φαίνεται πως οι καναλάρχες βγάζουν απόφασις για τον Ελληνικό Λαό. Εκτος που δεν εκτιμούν τον ψήφο μας, με θράσος, στο τραπέζι του παράθυρο-θεάτρου σε καθημερινή βάση να μας συμβουλεύουν πιο είναι το πολιτικο συμφέρον τις πατρίδας ξεχνώντας τα δανεικά k αγύριστα από τις τράπεζες τους με εγγυητές το Ελληνικό κράτος τις διαφθοράς. Προσέξτε ο Ελληνικός Λαός σας ψήφισε τρίτο κόμμα διεκδικισeτε το αν είσαστε άξιοι αντιπρόσωποι του ψηφοφόρου, διαχωρίσετε ναζισμό από εθνικισμό. Χρησιμοποιούν τι λέξη Nazi εναντίον σας. Διαχωρίστε ναζιστική πειθαρχία από την στρατιωτική, Λακωνική, παιδαγωγική. Έχουν όλα τα ΜΜΕ να εξυπηρετούν τι δικη τους "προπαγαντα" αποδείχτηκε εκλογικά έβγαλαν 6%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή