Βρείτε μας κι εδω

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ – 3 ΒΙΝΤΕΟ


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Oλομέλεια της βουλής επί της διαδικασίας για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου σχετικά με την μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων που φέρνει η κυβέρνηση με την μορφή του κατεπείγοντος.
Ο συναγωνιστής κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει τον κανονισμό της βουλής κατά το δοκούν, ακολουθώντας τις πρακτικές της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που έφερνε φωτογραφικούς και αντισυνταγματικούς νόμους κατά της Χρυσής Αυγής και φυλάκιζε παράνομα και βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.  
Στη δευτερολογία του επί της διαδικασίας ο συναγωνιστής Παναγιώταρος υπενθύμισε πολλές από τις παραβιάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και την υποκρισία του Σύριζα που άλλα έλεγε όταν ήταν στην αντιπολίτευση και άλλα κάνει. Κλείνοντας είπε ότι η Χρυσή Αυγή υπερψηφίζει την πρόταση αντισυνταγματικότητας της διαδικασίας.
Στην τριτολογία του ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αναφέρθηκε στις χυδαιολογίες των βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου που ευτελίζουν το κοινοβούλιο σημειώνοντας πως είναι οι ίδιοι που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για «ανάρμοστη συμπεριφορά». Κλείνοντας τόνισε πως η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που έρχεται προς ψήφιση είναι αντισυνταγματική. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου