Βρείτε μας κι εδω

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΤΡΙΠΟΛΗ: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ», ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΣΤΟ ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΒΙΝΤΕΟΟ Ηλίας Παναγιώταρος σε μια κατάμεστη αίθουσα αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες, αλλά και στην ανεργία που μαστίζει την κοινωνία μας. «Ο αγώνας δεν σταματάει το βράδυ των εκλογών» τόνισε και είπε ότι θα συνεχιστεί η μάχη και μετά. Είμαστε η μοναδική ελπίδα για αυτό το Έθνος. Αν δεν κρατήσουμε εμείς, η Πατρίδα μας θα χαθεί»
υπογράμμισε.
Νωρίτερα κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, όπου ήρθαν σε επαφή με εκπροσώπους Διευθύνσεων των Μονάδων, από τους οποίους ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η στρατηγικής σημασίας για την χώρα, επιχείρηση της ΔΕΗ.
Επισκέφθηκαν επίσης και τους χώρους εργασίας, όπως συνεργεία, γκαράζ και ορυχεία, όπου ήρθαν σε επαφή με τους εργαζόμενους, οι οποίοι τους εξέθεσαν και αυτοί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον εργασιακό τομέα.
Αναχώρησαν με την υπόσχεση να επανέλθουν μετά τις εκλογές, με σκοπό την λεπτομερέστερη ενημέρωσή τους από την πλευρά της Διοίκησης και των εργαζομένων.Ευθύς αμέσως ο Ηλίας Παναγιώταρος επισκέφθηκε τα ορυχεία Μαραθούσας και Ψάθι όπου ενημερώθηκε για τις άθλιες συνθήκες εργασίες και την πολιτική εκμετάλλευση που υφίστανται οι εργαζόμενοι, που στο σύνολό τους εργάζονται με δίμηνες συμβάσεις με μισθό που δεν ξεπερνά τα 600€ .
Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Γηροκομείο Τρίπολης . «Είναι πολύ σημαντικό το έργο της Μητρόπολης στο Γηροκομείο» δήλωσε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ διένειμαν ρουχισμό που προσέφερε η Τοπική Οργάνωση Αθηνών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου