Βρείτε μας κι εδω

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΗ χρυσή Αυγή γνωρίζει πάρα πολύ καλά για την κλοπή των μικροομολογιούχων αφού είναι ένα θέμα που παρακολουθούμε από κοντά από τότε που το πρόβλημα δημιουργήθηκε.
Γνωρίζουμε ότι ήταν χρήματα έντιμα δουλεμένα με ιδρώτα και πόνο, οι κόποι μιας ζωής για τους περισσότερους, το εφάπαξ σας, οι σπουδές των παιδιών σας, το αποκούμπι σας για μια δύσκολη ώρα, οι αποταμιεύσεις που μάζεψαν χιλιάδες μετανάστες στο εξωτερικό και εμπιστεύτηκαν στην πατρίδα τους, οι ναυτικοί με το συνάλλαγμα, οι ασθενείς για τα φάρμακά τους.
Την ίδια ώρα, επίσης, γνωρίζουμε, οτι με την ίδια ευκολία που η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και ΔΗΜΑΡ έκλεβε τους Έλληνες που δεν έτρεξαν να βγάλουν τα λεφτά στο εξωτερικό, αλλά στήριξαν την Ελλάδα, πλήρωσε τους ξένους τραπεζίτες, τα funds από τους φορολογικούς παραδείσους, και μετάτρεψε τα ομόλογα της ΕΚΤ από Ελληνικό σε Αγγλικό δίκαιο για να μην μπορούν να τους αγγίξουν ποτέ πιά!
 Δεν ζητάμε από τους μικρομολογιούχους να μας ψηφίσετε για να φωνάζουμε προδότες αυτούς που πούλησαν τους Έλληνες οι οποίοι στήριξαν την Ελλάδα, γιατί έτσι πιστεύουμε οτι είναι σωστό. Και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο για όλους τους Έλληνες που ληστεύονται καθημερινά.

 Δεν σας λέμε ψέματα οτι θα βγάλουμε νομοσχέδια που θα ξεχάσουμε μετά από 2 μήνες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε σας λέμε "πατριώτες" όπως ο Σαμαράς που μετά έπαθε επιλεκτικό Αλτσχάιμερ.  Σας λέμε όμως οτι θα είμαστε δίπλα στον αγώνα σας, μέσα στη βουλή, έξω από το υπουργείο των οικονομικών, μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων, στα Μ.Μ.Ε. ή όπου αλλού μας ζητήσετε, όπως το κάνουμε έως σήμερα, και χωρίς κανένα αντάλλαγμα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου