Βρείτε μας κι εδω

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝΗ χλιδή του διεθνούς αερολιμένα, Ελ. Βενιζέλος, δεν έχει βγει λίγο παραέξω, εκεί όπου στέκονται και περιμένουν υπομονετικά, πολλές φορές κάτω από τον ήλιο για ώρες, οι οδηγοί ταξί.
Αυτό, μεταξύ πολλών άλλων, κατήγγειλε ο Πρόεδρος του ΛΑΣΙΤΑ, του εθικιστικού συνδικαλιστικού φορέα της Χρυσής Αυγής για τα ταξί, συναγωνιστής Ευάγγελος Μπαρμπούρης.
Έντονη δυσαρέσκεια προκαλεί στους οδηγούς και οι άθλιες συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στους κοινόχρηστους χώρους, αφού στις συγκεκριμένες τοποθεσίες συνωστίζονται καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι.

Οι συγκεκριμένες καταστάσεις δυσφημούν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό ενώ οι τουρίστες, αντιλαμβανόμενοι τι συμβαίνει στην πιάτσα των ταξί δεν διστάζουν να σχολιάσουν αρνητικά ενώ οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές ταξί της πόλης μας αντιλαμβάνονται περισσότερο από ποτέ πως η μοναδική εθνική πολιτική δύναμη που ενδιαφέρεται στα αλήθεια για τα προβλήματα του κλάδου, είναι ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Από την πλευρά του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή στέκεται δίπλα στον Έλληνα εργαζόμενο και θα συνεχίσει να το κάνει παρά τις διώξεις που υφίσταται

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου