Βρείτε μας κι εδω

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΤην Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε προεκλογική ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β' Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο, ο οποίος σχολίασε με μεγάλη ακρίβεια όλα τα θέματα της πολιτικής μας επικαιρότητας.Σε μια συγκέντρωση γεμάτη παλμό ο Ηλίας Παναγιώταρος ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στον Συναγωνιστή και βουλευτή Β' Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό, καθώς είναι ο μόνος Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου ο οποίος παραμένει στα κελιά της τιμής ακόμα και μετά το πέρας του δεκαοκτάμηνου των παράνομων προφυλακίσεων, όσο και στον Συναγωνιστή και βουλευτή Α' Πειραιώς, Νικόλαο Κούζηλο, ο οποίος παρά την αποφυλάκιση του δεν έχει το δικαίωμα να παρευρεθεί σε καμία εκδήλωση/δραστηριότητα του Κινήματος. Όλα αυτά, ύστερα από τρεις εκλογικές αναμετρήσεις όπου ο Ελληνικός Λαός κατέστησε με την ψήφο του την Χρυσή Αυγή το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας.


Στην συνέχεια,  έκανε μία μικρή αναδρομή στην περίοδο των μεγάλων διώξεων της Χρυσής Αυγής, με σκοπό να καταλήξει στην αιτία των εν λόγω πολιτικών μεθοδεύσεων κατά του κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής έγινε πρωτίστως γιατί οι κλέφτες και οι μιζαδόροι του σάπιου πολιτικού συστήματος ήταν βέβαιοι πως όσο η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται, τόσο πλησιάζει η ημέρα που θα βρεθούν οι ίδιοι στην φυλακή. Για αυτό λοιπόν, κρατώντας στα χέρια τους την απόλυτη εξουσία, σχηματίστηκε η παραδικαστική κλίκα Αθανασίου και έβαλαν άδικα και παράνομα στην φυλακή την ηγεσία και πρόσωπα πυλώνες του Κινήματος πρώτοι. Ο δεύτερος σημαντικότερος λόγος των διώξεων φυσικά, όπως ομολόγησε και ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος, είναι επειδή η Χρυσή Αυγή έκοβε ψήφους από την Νέα Δημοκρατία. Όλα αυτά στην Ελλάδα του 21ου αιώνα...


Μετά από αυτή την σημαντική παρένθεση, ο Ηλίας Παναγιώταρος πέρασε στα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας. Ο Αλέξης Τσίπρας, απέδειξε πως σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μπόρεσε να κάνει την μεγαλύτερη κολοτούμπα που έχουμε δει ποτέ στα χρονικά της μεταπολίτευσης, ο οποία θα έχει ολοκληρωθεί 100% την επομένη των εκλογών με τις υπογραφές της μεγάλης συγκυβέρνησης Σύριζα - ΝΔ. Το μέγα δημογραφικό μας πρόβλημα, το πρόβλημα λαθρομετανάστευση, έχει ξεπεράσει κάθε όριο, τα κέντρα των μεγάλων πόλεων έχουν μετατραπεί σε επίγειους παράδεισους εγκληματικότητας, και τα νησιά μας έχουν γίνει το απόλυτο σύμβολο ντροπής για το Ελληνικό κράτος. Παρόλα αυτά, σε κάθε μέρος της επικράτειας, και σε κάθε δημόσιο τομέα, πρώτα έρχεται ο μετανάστης και μετά ο Έλληνας. Τέλος,έκλεισε με αναφορά στις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής για την καταγγελία του μνημονίου και για το σχέδιο εθνικής ανάπτυξης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου