Βρείτε μας κι εδω

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βουλευτής Β' Αθηνών, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου σχετικά με το νέο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στην Βουλή.
Ο Συναγωνιστής παρομοίασε την νέα οικονομική κατάσταση της χώρας μας, όπως αυτή θα εξελιχθεί με το νέο Μνημόνιο, ως την νέα τουρκοκρατία με επιπλέον χαράτσια και δυσβάσταχτους φόρους.
Ο πρωθυπουργός παλαιότερα μιλούσε για κατάργηση των Μνημονίων και για βαριά τιμωρία αυτών που έκλεψαν το κράτος, υποσχέσεις που έπεσαν στο κενό. Ο Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου επισήμανε την αύξηση των εισιτηρίων των ΜΜΜ, την σύναψη συμβάσης με την Siemens, που παλαιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ στηλίτευε, την ανικανότητα της συγκυβέρνησης να αξιοποιήσει την Λίστα Λαγκάρντ.
Επιπρόσθετα, τόνισε ότι το εν λόγω πολυνομοσχέδιο φέρνει μια πληθώρα μέτρων που δεν φέρουν καμία ανάπτυξη και φυσικά δεν είναι δίκαια. Θα γίνουν τεράστιες περικοπές στην Εθνική άμυνα, ενώ ο ΕΝΦΙΑ μπαίνει σε ακόμη περισσότερα ακίνητα. Οι αντικειμενικές αξίες παραμένουν ίδιες, αλλά η πραγματική αξία των ακινήτων έχει πέσει δραματικά.
Οι αγρότες θα επιβαρυνθούν τραγικά από τις νέες αυξήσεις των φόρων, ενώ η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, μια βιομηχανία από τις ελάχιστες που ακόμα επιζούν είναι σίγουρο ότι θα βάλει λουκέτο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου