Βρείτε μας κι εδω

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ

Ηλίας Παναγιώταρος: Προτεραιότητα για την συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ είναι τα συμφέροντα των τραπεζιτών ΒΙΝΤΕΟ
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του στην επιτροπή για το νομοσχέδιο σχετικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αρχικά στηλίτευσε την στάση της ΝΔ η οποία θα υπερψηφίσει επί της αρχής τονίζοντας ότι Σύριζα και ΝΔ έχουν το ίδιο αφεντικό, δηλαδή τους τραπεζίτες.
Με το παρόν νομοσχέδιο ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει για ακόμη μια φορά την ανικανότητα του διαφθαρμένου τραπεζικού και πολιτικού συστήματος.  Οι τράπεζες από το 2008 έχει πάρει 202 δισεκατομμύρια, ένα τεράστιο ποσό που αντιστοιχεί στο μεγαλύτερο τμήμα του χρέους της χώρας, τα οποία σπατάλησαν σε θαλασσοδάνεια που έδιναν σε κόμματα, ΜΜΕ και στους νταβατζήδες της δημόσιας ζωής.
Η κυβέρνηση βάζει σε προτεραιότητα τα συμφέροντα των τραπεζών και αδιαφορεί για τους Έλληνες που πλήττονται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές. Δανείζεται δισεκατομμύρια στο όνομα του Ελληνικού λαού και τα σπαταλάει για να σώσει τους αποτυχημένους τραπεζίτες.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/koinovoulio/view-elegchos/hlias-panagiwtaros-proteraiothta-gia-thn-sugkubernhsh-suriza-anel-einai-ta#.VjfaPtLhCc0#ixzz3qNCsXsdo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου