Βρείτε μας κι εδω

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Ηλίας Παναγιώταρος: Σύριζα και Ανέλ λειτουργούν ως ορντινάτσες των τραπεζιτών! ΒΙΝΤΕΟ
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του στο νομοσχέδιο σχετικά με τα κόκκινα δάνεια άσκησε δριμεία κριτική τόσο στην συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ τόσο και στην προηγούμενη ΝΔ-Πασόκ.
«Βλέπουμε ένα νομοσχέδιο, το οποίο έχει έρθει προς συζήτηση σήμερα, σύμφωνα με το οποίο διασφαλίζονται οι τράπεζες, διάφορες μεγάλες πολυεθνικές, οι αμαρτίες του παρελθόντος πάνε για μια ακόμα φορά, με έμμεσο ή με άμεσο τρόπο, να καλυφθούν και για τους δανειολήπτες, επί της ουσίας, τίποτε απολύτως. Δυστυχώς, βλέπουμε την υποκρισία των κυβερνώντων και των τωρινών αλλά και των προηγούμενων, οι οποίοι λειτουργούν ως ορντινάντσες των απανταχού τραπεζιτών» τόνισε στην αρχή της τοποθέτησής του.
Επανέλαβε ότι αν η κυβέρνηση εφάρμοζε το άρθρο 95 του Συντάγματος εκατομμύρια συμπολιτών μας, θα γλύτωναν από την μέγγενη των τραπεζιτών και θα μπορούσαν να ανασάνουν για να προχωρήσουν τη ζωή τους. «Όλα, λοιπόν, για τους τραπεζίτες!» είπε χαρακτηριστικά.
Εν συνεχεία αναφερόμενος στις διεθνείς εξελίξεις σημείωσε πως «Ο νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξήγγειλε ότι θα καταργήσει αυτές τις μεγάλες συμφωνίες εμπορίου, τη λεγόμενη TTP, με τις ασιατικές χώρες και τις χώρες του Ειρηνικού και όπως καταλαβαίνετε θα καταγγείλει και δεν θα ισχύσει από ό,τι φαίνεται και η περίφημη TTIP που εσείς με χέρια και με πόδια, παρότι λέτε άλλα, θα την ψηφίσετε».
Κλείνοντας, παρουσίασε τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για να μπορέσει να ανασάνει ο Ελληνικός Λαός, όπως ο λογιστικός έλεγχος του και διαγραφή του χρέους, η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου, η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, η προάσπιση του Έλληνα εργαζόμενου και των ελληνικών προϊόντων αλλά και η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, συντεταγμένα και οργανωμένα.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου