Βρείτε μας κι εδω

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Ερώτηση Ηλία Παναγιώταρου σχετικά με την καθυστέρηση στην κατασκευή του γηπέδου Τεγέας στην Τρίπολη

Αποτέλεσμα εικόνας για γηπέδου Τεγέας στην Τρίπολη
Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, τον δρόμο προς την υπολοποίηση του γηπέδου στην περιοχή της Τεγέας και συγκεκριμένα στην Επισκοπή δείχνει να χάνει ο Δήμος Τρίπολης, καθώς μεγάλες καθυστερήσεις τον βγάζουν εκτός τροχιάς ολοκλήρωσης του έργου. Οι τελευταίες εξελίξεις για το έργο είναι αποθαρρυντικές. Ο Δήμος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά στις απαιτήσεις του έργου έτσι ώστε να παραδώσει ένα πρότυπο γήπεδο, το οποίο θα χρησιμοποιούν τόσο η ομάδα της Τεγέας αλλά και όλες οι ομάδες της ευρύτερης περιοχής. 

Έτσι, λοιπόν, στις 20-09-2016 σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συζητείται το θέμα με τίτλο "Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου, βελτίωση εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Επισκοπής ΔΕ Τεγέας Δήμου Τρίπολης". Το θέμα συζητήθηκε και αποφασίστηκε να γίνει η προγραμματική σύμβαση και να κατασκευαστεί το έργο ύψους 300.000 ευρώ. Η προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δήμος φαίνεται να καταλήγει στον κάλαθο των αχρήστων, ενώ η κοινωνία της Τεγέας απογοητεύεται ακόμα μια φορά.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών:

Ποια η σκοπιμότητα της προγραμματικής σύμβασης που θέλει να υπογράψει ο Δήμος Τρίπολης, την στιγμή που η έκταση ανήκει στον Τεγατικό και η μελέτη είναι έτοιμη από την περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έχει τα χρήματα να ξεκινήσει το έργο;

Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β΄ Αθηνών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου