Βρείτε μας κι εδω

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής για την Αττική - ΦωτορεπορτάζΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας σε κεντρική αίθουσα των Αθηνών.Ενδεικτικό της επιτυχίας αυτής της εκδήλωσης είναι όχι μόνο το αδιαχώρητο που επικράτησε αλλά το γεγονός πως τελικά ο κόσμος που δεν κατάφερε να εισέλθει στην αίθουσα ήταν πολύ περισσότερος από όσους βρίσκονταν εντός!

Τον λόγο έλαβαν ο Γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Παναγιώταρος Ηλίας, Γερμενής Γεώργιος, Κούζηλος Νικόλαος, Ζαρούλια Ελένη, Λαγός Ιωάννης, Κασιδιάρης Ηλίας. Παράλληλα το παρόν έδωσαν πλήθος στελεχών του κινήματος μας ενώ αγωνιστικούς χαιρετισμούς απηύθυναν οι ευρωβουλευτές Συναδινός Ελευθέριος, Λάμπρος Φουντούλης και Επιτήδειος Γεώργιος. και εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας η Μιχαλολιάκου Ουρανία. Την εκδήλωση συντόνιζε ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Περικλής Μουλιανάκης.

Άπαντες τόνισαν τον εθνικοαπελευθερωτικό χαρακτήρα του αγώνα μας, συνεχάρησαν όλους τους συναγωνιστές για το αγωνιστικό τους φρόνημα και υποσχέθηκαν ανένδοτη πολιτική δράση για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους δυνάστες της.

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Εάν αντέξει ο Τραμπ, θα έρθει το τέλος της Παγκοσμιοποίησης και η κυριαρχία του Οικονομικού Εθνικισμού!” ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου