Βρείτε μας κι εδω

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Ηλίας Παναγιώταρος: Καμία βελτίωση στον τομέα της Υγείας στα 2,5χρόνια διακυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλίας Παναγιώταρος


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο σχετικά με την «μεταρρύθμιση» των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, αρχικά σχολίασε με καυστικό τρόπο τις δηλώσεις Κατρούγκαλου για τις τουρκικές προεκλογικές συγκεντρώσεις στην χώρας μας, λέγοντας στον αρμόδιο υπουργό πως του διέφυγε να καταθέσει μια ειδική τροπολογία για την συγκεκριμένη περίπτωση.

«Δυόμισι χρόνια τώρα, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κυβερνάτε αυτόν τον τόπο και πλέον δεν έχετε καμιά δικαιολογία για τα κακώς κείμενα και στον τομέα της υγείας, όπου προΐσταστε στο συγκεκριμένο Υπουργείο. Δεν έχετε κανένα ελαφρυντικό.

Εδώ και δυόμισι χρόνια τώρα δεν μπορείτε να καταρτίσετε ούτε ένα σύστημα ενιαίων προμηθειών, κάτι πολύ απλό, που υποτίθεται ότι το είχατε στο πρόγραμμά σας και το είχατε μελετήσει, ώστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, όπου οι άλλοι για σαράντα ένα χρόνια περίπου είχαν δημιουργήσει μια πελατειακή σχέση μεταξύ Υπουργείου, κράτους και διαφόρων προμηθευτών», ανέφερε κατά την ομιλία του.

Ενώ στην συνέχεια τόνισε πως με το εν λόγω νομοσχέδιο η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ ολοκληρώνει την κατάργηση της δημόσιας ψυχιατρικής περίθαλψης και μάλιστα εν μέσω μνημονίων, όπου αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο οι περιπτώσεις των συμπολιτών, οι οποίοι απευθύνονται για να επιλύσουν τα διάφορα ζητήματα ψυχικής υγείας, στα οποία τους έχετε ρίξει λόγω των μνημονίων.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως «για να λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία, θα πρέπει να υπάρχει κι ένα δυνατό, στιβαρό ασφαλιστικό σύστημα. Όταν υπάρχει το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα, όταν ο πληθυσμός της πατρίδας μας μειώνεται με ραγδαίους ρυθμούς, να δούμε πώς σε λίγο καιρό είτε το νέο ασφαλιστικό που φέρατε είτε άλλα ασφαλιστικά που θα φέρετε, θα μπορούν να επιλύσουν αυτό το πρόβλημα όταν δεν θα υπάρχουν ασφαλισμένοι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου