Βρείτε μας κι εδω

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στην “Ελεύθερη Ώρα” για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής 
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος απαντά στις ερωτήσεις της "Ελεύθερης Ώρας"

- Μπορεί η χώρα μας να δεχθεί άλλους μετανάστες;

Ούτε έναν επιπλέον, και μακάρι σύντομα να φύγουν και οι ήδη υπάρχοντες. Ελπίζω και εύχομαι για την Ελλάδα μας, να μην υλοποιηθούν τα άσχημα σενάρια που έχουν υπογράψει από κοινού οι Ευρωπαίοι και οι Τούρκοι.

- Μπορεί η χώρα μας να ενσωματώσει τους ήδη υπάρχοντες μετανάστες;

Όχι. Και δυστυχώς προσπαθούν να ενσωματώσουν τους Έλληνες στα δικά τους θέλω και πρέπει. Βλέπουμε κάθε πιθανό βάρβαρο έθιμο τους να το υλοποιούν στην χώρα, βλέπουμε γκέτο, βλέπουμε πορνεία, βλέπουμε κυρίως να έχουν μεταφέρει στην χώρα μας τον πόλεμο τους.

- Η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας είναι η λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα;


Σε καμία περίπτωση. Η συμφωνία αυτή υλοποιείται αφού πρώτα σχεδιάστηκε από τους Ολλανδούς και τους Γερμανούς και παρουσιάστηκε ως πανάκεια. Η απόδειξη είναι πως λίγοι – λίγοι ή πολλοί – πολλοί οι παράτυποι μετανάστες δεν έχουν σταματήσει να έρχονται. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά σε εποχές περίεργες κι επικίνδυνες σαν αυτές που βρίσκεται η χώρα μας με την τουρκία, τα πλοία που τους φέρνουν τους αποβιβάζουν όχι στα νησιά απέναντι από τα παράλια. Αλλά στην Μύκονο, στην Μονεμβασιά, στην Πύλο και αλλού… Σκεφτείτε πόσο εύκολο είναι να περάσουν τούρκους κομάντο μέσα στην χώρα και σκεφτείτε τι μέλλον μπορεί να ξημερώσει κάποια στιγμή στην εντολή του Ερντογάν.

- Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τα θαλάσσια σύνορά μας;

Με τον στόλο μας, και τους στρατιώτες μας. Ο μόνος τρόπος να σωθεί η πατρίδα μας από τα άνομα σχέδια τους είναι να κλείσουν ερμητικά τα θαλάσσια σύνορα. Και όποιος πει την γελοιότητα, πως μπορούν να κλείσουν τα σύνορα στην θάλασσα, θα του πω πως τις ημέρες του τουρκικού πραξικοπήματος και επί ένα 15θήμερο, δεν περνούσε κουνούπι, από φόβο μην περάσουν «πραξικοπηματίες» στην Ελλάδα. Εκεί πως σφραγίστηκαν τα σύνορα;

Ποια θα ήταν η πρώτη σας κίνηση ως κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος;


Καταρχήν να δούμε με τις νομιμοφανείς διαδικασίες «express» τι τους παρέχουν:

- προτεραιότητα στις δημόσιες υπηρεσίες Υγείας άνευ αντιτίμου
- φορολογικές ελαφρύνσεις στους νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες
- δικαίωμα αγοράς γης
- πολιτικά δικαιώματα
- το δικαίωμα να ανοίξουν το δικό τους περίπτερο, μετά την εφαρμογή του Ν.3919/2011, σχετικά με την «απελευθέρωση» του επαγγέλματος του καπνοπώλη
- την δυνατότητα απονομής χάριτος σε όσους από τους λαθρομετανάστες έχουν διαπράξει εγκλήματα, με επιπλέον απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας και επαγγελματική αποκατάσταση στον δημόσιο τομέα.
- Την είσοδό τους στα Πανεπιστήμια με μια απλή δήλωση.

Και με τις σκόπιμες παραλείψεις τους επιτρέπουν:

- την ύπαρξη εκατοντάδων παράνομων τζαμιών σ' όλη την επικράτεια
- την άνθηση της εγκληματικότητας λόγω ατιμωρησίας, (με αποτέλεσμα οι απελεύθεροι εγκληματούν ξανά)
- την εξάπλωση εξαφανισμένων ασθενιών και την τρομερή επιβάρυνση του συστήματος υγείας
- την γιγάντωση του παραεμπορίου
- την εκμετάλλευση των λαθρομεταναστών από μεγαλοεργολάβους, παράνομα κυκλώματα και μαφία

Αυτά όλα θα πρέπει να επανεξεταστούν. Και όσοι «αλληλέγγυοι» νιώσουν πως η άποψή μου είναι ρατσιστική, θα ρωτήσω:

Μετά από όλα όσα έχουμε ζήσει, πόσο υπερβολική, ανεδαφική και άδικη θεωρείτε την άποψή μου ότι οι κυβερνώσες παρατάξεις δεν σκοπεύουν να απελάσουν τους λαθρομετανάστες, αλλά θέλουν να κερδίσουν χρόνο μέχρις ότου τους νομιμοποιήσουν ώστε να μείνουν για πάντα εδώ για να αυξήσουν την εκλογική τους πελατεία; Μέχρι πως είναι η λύση στο Δημογραφικό μας έχουν πει και να ζευγαρώσουμε μαζί τους για να λύσουμε την υπογεννητικότητα. Μόνο που το 95% που έρχονται είναι άνδρες. Λοιπόν; Ποιος θα ζευγαρώσει με ποιον;

Σύριζα, Νέα Δημοκρατία, όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη και εντέλει σε χώρα λαθρομεταναστών κατ΄ εντολή της Μέρκελ. Γι΄αυτό και όλοι οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούμε γιατί σε λίγο καιρό θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου