Βρείτε μας κι εδω

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Ηλίας Παναγιώταρος : «Τριτοκοσμικές συνθήκες προπόνησης της Χρυσής Ολυμπιονίκη Α. Κορακάκη»

Αποτέλεσμα εικόνας για Α. ΚορακάκηΠρωτοφανές το μέγεθος της κοροϊδίας και της ασυνέπειας λόγων και έργων της Πολιτείας, απέναντι στη χρυσή μας Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη.
Τι και αν θριάμβευσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο φέρνοντας στην Ελλάδα πανάξια το χρυσό μετάλλιο, η πρωταθλήτρια της σκοποβολής εξακολουθεί να προπονείται σε μία αποθήκη, στη βιομηχανική περιοχή της Δράμας, δίπλα από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων!

Όπως καταγγέλει ο πατέρας και προπονητής της, η Αντιπεριφέρεια Δράμας της παραχώρησε εδώ και ένα έτος μια παλιά καπναποθήκη, η οποία είναι γεμάτη σκόνη και ανθυγιεινά μικροσωματίδια, δεν έχει κατάλληλο και επαρκή φωτισμό, ο ήλιος εισέρχεται στο χώρο απ’ τα παράθυρα με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει τη σκόπευση, δε διαθέτει τουαλέτες και τόσα άλλα κωμικοτραγικά που εκθέτουν όλους τους υπεύθυνους φορείς. Το υποτιθέμενο αυτό «προπονητήριο», βρίσκεται μάλιστα στον πρώτο όροφο κτιρίου, στο ισόγειο του οποίου υπάρχει αποθήκη διανομής βιβλίων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!

Αν και η δημοτική αρχή, η οποία κατεδάφισε την παράγκα στην οποία προετοιμαζόταν πριν πάει στο Πεκίνο το 2008, της υποσχέθηκε ένα κοντέινερ, εν τούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες, ουδέποτε αυτό παρελήφθη ή χρησιμοποιήθηκε ως προπονητήριο.

Λόγω της απαράδεκτης αυτής κατάστασης η Ολυμπιονίκης μας αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου βράβευσής της από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Δράμας, σε ένδειξη καθολικής διαμαρτυρίας και πλήρους απογοήτευσης.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί α) Πολιτισμού και Αθλητισμού,β) Εσωτερικών:

Με ποιο τρόπο και πότε θα προσφέρετε ένα προπονητήριο, όπως αρμόζει και αξίζει σε ένα Χρυσό Ολυμπιονίκη τέτοιου βεληνεκούς, σύγχρονο και λειτουργικό, που να πληρούνται όλες οι κατάλληλες αθλητικές προδιαγραφές και οι διεθνείς κανονισμοί για μια σωστή προπόνηση και άρτιο πρωταθλητισμό;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου