Βρείτε μας κι εδω

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Ηλίας Παναγιώταρος προς συριζαίους: Ρυθμίστε τα δάνεια των Ελλήνων όπως της ΝΔ και του Κήρυκα Χανίων - ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλίας Παναγιώταρος προς συριζαίους: Ρυθμίστε τα δάνεια των Ελλήνων όπως της ΝΔ και του Κήρυκα Χανίων


Σχετικά με τα οικονομικά τεκταινόμενα στην χώρα μίλησε στην Βουλή ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, όπου κατέκρινε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τα μνημονιακά μέτρα που επέβαλλε στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο βουλευτής τόνισε ότι η οικονομική κρίση χτύπησε κατά κύριο λόγο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες δημιούργησαν χρέη αφού δεν μπόρεσαν να αντέξουν στα νέα οικονομικά δεδομένα. Μάλιστα κάλεσε τους συριζαίους να ρυθμίσουν τα δάνεια των Ελλήνων όπως της ΝΔ και του Κήρυκα Χανίων, όπου σε αντίθεση με τις επιχειρήσεις τα υπέρογκα δάνειά τους ρυθμίστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο εξωδικαστικός λοιπόν συμβιβασμός που ευαγγελίζεται η μνημονιακή αυτή κυβέρνηση, στον οποίο συμμετείχαν ελάχιστες επιχειρήσεις, αποτελεί ευκρινές δείγμα της υποκρισίας και της αδιαφορίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την ελληνική επιχειρηματικότητα και οικονομία.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου